Prognoza meteo ANM vineri, 5 mai 2023. Vremea va fi în general caldă și va mai ploua local

Autor: Cristina Mocanu

Va mai ploua slab și trecător în zona montană.

Sursa: freepik.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 5 mai 2023.

Potrivit ANM vineri, 5 mai 2023, vremea va fi caldă în majoritatea localităților. Va mai ploua slab și trecător în zona montană.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 5 mai 2023

Vineri, 5 mai 2023, vremea va fi în general frumoasă. V ploua local și trecător în zonele montane. Vântul va sufla moderat în zonele joase, în special la câmpie, iar în zonele de deal și munte viteza ar putea depăși 30-40 de km/h.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade Celsius și 22 de grade Celsius, iar cele minime între 4 și 12 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 4 mai 2023. Vremea va fi instabilă și se vor semnala precipitații sub formă de ploaie în majoritatea regiunilor din țară

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM vineri, 5 mai 2023. Vremea în București

Cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu o viteză cuprinsă între 10 și 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 11 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Prognoza meteo ANM vineri, 5 mai 2023. Vremea în Constanța

În Constanța cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil și sunt șanse reduse de precipitații.

Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Indicele UV este 0 din 10.

Prognoza meteo ANM vineri, 5 mai 2023. Vremea în Brașov

Cerul va fi parțial înnorat, iar maxima zilei va fi de 18 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi înnorat, vântul va sufla variabil, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 5 mai 2023. Vremea în Focșani

Vineri, în Focșani cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu o viteză de până la 25 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 11 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM miercuri, 3 mai 2023. Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, iar în anumite regiuni se vor semnala precipitații sub formă de ploaie

Prognoza meteo ANM vineri, 5 mai 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi parțial înnorat, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla cu o viteză cuprinsă între 10 și 15 km/h, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 5 mai 2023. Vremea în Iași

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 5 mai 2023. Vremea în Craiova

În Oradea cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla variabil, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Pe timpul nopții temperatura minimă va atinge pragul de 11 grade Celsius.

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.