Prognoza meteo ANM vineri, 24 februarie 2023. Va ploua în majoritatea regiunilor din țară

Author: Cristina Mocanu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 24 februarie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 24 februarie 2023.

Potrivit ANM,

vineri, 24 februarie 2023, vremea va fi instabilă existând posibilitatea să plouă în mai multe regiuni din țară.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 24 februarie 2023

În țară, joi și vineri temperaturile vor scădea, astfel că maximele vor fi cuprinse între 5 grade Celsius și 14 grade Celsius. În noaptea de joi spre vineri vor fi ploi în Vest și Sud-Vest și izolat și în

celelalte regiuni, iar vineri va ploua în Estul, Centrul și Nordul țării. În tot acest interval, la munte, vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în zona montană, iar temporar și în Sud-Vestul și Estul teritoriului. Izolat se va semnala ceață, mai ales în zonele din Sud și Sud-Est.

Citește și: Prognoza meteo martie 2023: Cum va fi vremea în primele zile de primăvară?

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prognoza meteo ANM vineri, 24 februarie 2023. Vremea în București

În București cerul va fi înnorat și va ploua mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla cu 15 km/h și temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius. Pe timpul nopții va fi parțial înnorat, iar temperatura minimă va fi de 1 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 24 februarie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi înnorat, iar vântul va sufla cu 17 km/h. Temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 24 februarie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi înnorat, iar în prima parte a zilei va ploua în averse. Vântul va sufla cu 6 km/h dinspre SSE, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Pe timpul nopții va fi parțial înnorat, cu șanse reduse de precipitații și cu o temperatură minimă de 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 24 februarie 2023. Vremea în Focșani

Vineri, în Focșani, va ploua mai ales după-amiază. Vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre Sud. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 23 februarie 2023. În unele regiuni apar ploile, iar la munte vor fi precipitații mixte

ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Urmează o perioadă cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă

Prognoza meteo ANM vineri, 24 februarie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea pe parcursul zilei va ploua în averse, iar vântul va sufla dinspre Sud  cu o viteză cuprinsă între 15 și 30 km/h. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. De asemenea și pe timpul nopții vor fi precipitații sub formă de ploaie.

Prognoza meteo ANM vineri, 24 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași se vor semnala averse după-amiază, vântul va sufla cu 30 km/h, iar temperatura maximă va atinge pragul de 10 grade Celsius. Pe timpul nopții va fi parțial înnorat, cu șanse minime de ploaie, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?