Prognoza meteo ANM vineri, 21 aprilie 2023. Temperaturile se vor apropia de cele normale pentru luna aprilie

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 apr 2023, 22:57

Temperaturile se vor apropia de cele normale pentru luna aprilie

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 21 aprilie 2023.

Potrivit ANM, vineri, 21 aprilie 2023, temperaturile din întreaga țară se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului, însă în anumite zone ale țării se așteaptă precipitații

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 21 aprilie 2023

În ziua de vineri, 21 aprilie 2023, temperaturile se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului, dar se vor putea observa înnorări temporare și intervale în care aversele vor fi prezente în zona de sud și la munte.

În zona Olteniei vor fi și descărcări electrice, dar și căderi de grindină ce vor însoți aversele. 

Vântul nu se va opri din suflat nici în această zi, în zona de este a României, acesta se va resimți mai accentuat. Temperaturile maxime se vor încadra în intervalul 12-20 de grade Celsius, iar valorile minime resimțite vor fi între 0-9 grade Celsius. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Meteorologii anunță ploi torențiale și vijelii în toată țara. Această vreme o să țină până mâine dimineață

Prognoza meteo ANM vineri, 21 aprilie 2023. Vremea în București

În Capitală, temperatura maximă va ajunge vineri la 17 de grade Celsius. Spre seară sunt șanse să plouă. De asemenea sun șanse să apară și unele intensificări ale vântului, atât în timpul zilei, cât și pe parcursul nopții.

Temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 21 aprilie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu 28 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse reduse de precipitații, iar temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 21 aprilie 2023. Vremea în Brașov

Cerul va fi în mare parte înnorat, însă ceața se va resimți în întregul oraș. În timpul nopții, cerul orașului Brașov va fi înnorat. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 21 aprilie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu 19 km/h, din direcția de NE, iar temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius.

Pe timpul nopții cerul va fi parțial înnorat și temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 20 aprilie 2023. Temperaturile maxime se află în ușoară creștere, iar ploile se vor regăsi în majoritatea zonelor din țară

Prognoza meteo ANM vineri, 21 aprilie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea, ziua de vineri va fi una senină, însă vântul va sufla cu o viteză de până la 19 de km pe oră.

Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 21 aprilie 2023. Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi în mare parte senin, însă norii își vor face apariția pe cer, vântul va sufla cu 19 de km/h, iar în timpul zilei, dar și noaptea, ploile vor fi prezente. Temperatura maximă va fi de 15 de grade Celsius, iar cea  minimă de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 21 aprilie 2023. Vremea în Craiova

În Craiova, vântul va sufla cu 9 de km/h, iar pe timpul zilei își vor face apariția ploile. Temperatura maximă va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.