Prognoza meteo ANM vineri, 2 iunie 2023. La sfârșit de săptămână vremea va fi călduroasă, dar vor fi și instabilități atmosferice urmate de descărcări electrice

Author: Cristina Mocanu

La sfârșit de săptămână vremea va fi călduroasă, dar vor fi și instabilități atmosferice urmate de descărcări electrice

Sursa: pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua vineri, 2 iunie 2023.

Potrivit ANM, vineri, 2 iunie 2023, vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor, va ploua mai ales după-amiaza când se vor semnala și descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 2 iunie 2023

Vineri, 2 iunie 2023, va fi cald în prima parte a zilei, iar după-amiaza se vor semnala ploi, urmate de vijelii și grindină.

Vântul va sufla cu putere în zona de munte și de deal. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 ți 31 de grade Celsius, iar cele minime între 9 și 18 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 2 iunie 2023. Vremea în București

Vineri, cerul va fi în mare parte senin, cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Noaptea este posibil să apară precipitații sub formă de ploaie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Prognoza meteo ANM joi, 1 iunie 2023. În prima zi de vară, vremea va fi în general frumoasă și cu precipitații locale după-amiază

Prognoza meteo ANM vineri, 2 iunie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte senin, indicele UV va fi 8 din 10, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 2 iunie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov va ploua pe tot parcursul zilei, iar trecător vor fi și descărcări electrice.

Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 2 iunie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi înnorat, iar după-amiaza este posibil să plouă și să apară și descărcări electrice. Vântul va sufla cu o viteză de până la 20 de km/h, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

Citește și: Vremea în minivacanța de 1 Iunie- Rusalii 2023: Ce temperaturi vor fi la mare și la munte

Prognoza meteo ANM vineri, 2 iunie 2023. Vremea în Oradea

Vremea va fi călduroasă, dar spre seară este posibil să apară furtuni locale, va ploua și se vor semnala descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 2 iunie 2023. Vremea în Iași

Vremea va fi caldă, dar după amiaza este posibil să apară furtuna, urmată de descărcări electrice, dar și grindină. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM vineri, 2 iunie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius. Pe timpul nopții va fi înnorat și este posibil să apară ploaia local. Temperatura minimă va fi de 15 grade Celsius.