Prognoza meteo ANM pentru weekend. Cum va fi vremea la final de săptămână?

,
prognoza meteo weekend
Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în weekend[Sursa foto: PixaBay]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru weekend. Vremea va fi frumoasă în majoritatea regiunilor țării, iar temperaturile vor fi în creștere.


In articol:

Meteorologii anunță un final de săptămână cu mult soare și cu temperaturi ușor mai ridicate decât cele înregistrate în zilele precedente. Precipitațiile vor dispărea și doar izolat pot să mai apară ploi de scurtă durată.

Prognoza meteo ANM pentru weekend. Cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării?

Dacă în timpul săptămânii vremea a fost mohorâtă și în multe zone a plouat, sfârșitul de săptămână aduce vreme frumoasă și temperaturi în creștere.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că în cursul zilei de sâmbătă, vremea va continua să se încălzească la nivelul întregii țării, astfel că maximele vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, în timp ce minimele se vor situa în intervalul 4-20 de grade. Sâmbătă, vremea va fi frumoasă, cerul va fi variabil și doar în extremitatea vestică și nord-vestică a țării pot să mai apară averse însoțite de decărcări electrice. Vântul va sufla cu putere, atingând viteze mari la rafală în special în regiunile montane.

Pentru ziua de duminică, meteorologii anunță în continuare vreme frumoasă și caldă, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 31 de grade, în timp ce minimele se pot situa între 9 și 19 grade. În timpul zilei, cerul va fi variabil și doar izolat pot să apară ploi trecătoare. În zona intercarpatică, meteorologii anunță că pot să apară averse și descărcări electrice. 

Vremea în București la final de săptămână

După câteva zile mai reci, vremea începe să se încălzească și în Capitală. Astfel, dacă vineri temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, până duminică, aceasta poate ajunge la 29-30 de grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între 9 și 10 grade. În weekend, cerul va fi variabil în București, nu există șanse de precipitații, vântul va sufla slab și moderat sâmbătă, iar duminică pot fi intensificări ale vântului.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 2 octombrie 2020. Meteorologii anunta o incalzire treptata a vremii! Unde vor mai aparea ploi?

Teatrele, cinematografele, restaurantele, cafenelele şi sălile de jocuri, redeschise în Bucureşti la 30% din capacitate

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

A venit prima ninsoare in Romania! Temperatura a ajuns la 1 grad Celsius si zapada s-a asezat!

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 23 ianuarie. Vremea continuă să se încălzească!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies