Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 decembrie. Vremea se incalzeste! Unde vor persista ploile!

,
prognoza meteo 24 decembrie 2020
Meteorologii anunta o incalzire a vremii in zilele urmatoare.

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 24 decembrie a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).


In articol:

Saptamana aceasta a debutat cu o vremea destul de rece, insa treptat temperaturile au inceput sa creasca.

Daca in cursul zilei de 23 decembrie s-a inregistrat o vreme mohorâtă si cu precipitații in majoritatea zonelor, pentru ziua de joi, 24 decembrie, meteorologii anunta temperaturi mai mari decat media normala a acestei perioade, iar precitatiile se mai retrag.

Prognoza meteo ANM 24 decembrie 2020, pentru principalele regiuni

Joi, 24 decembrie, vremea se încălzește, dar o să plouă în nordul și în centrul țării, iar în zona montană înaltă mai apar ceva ninsori și lapoviță. În restul tarii vremea este mai calda, câțiva stropi de ploaie și maxime de la 3 grade în nord-est, până la 13 grade în sud-vest.

În Dobrogea și Bărăgan găsim atmosfera schimbătoare, înnorări, câteva ploi slabe și temperaturi în creștere față de ziua trecută. După prânz se ating 7...8 grade.

In Moldova sudică și nordul Munteniei se încălzește, maximele ajung pe la 6...7 grade. O să ploua din când în când, dar zărim trecător și soarele.

prognoza meteo 24 decemebrie 2020
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru joi, 24 decembrie 2020.

Și în nordul Moldovei și în Bucovina, se face mai cald decât ar fi normal la acesta dată. Temperaturile urcă și aici până la 6...7 grade, însă cerul rămâne acoperit de nori și o să plouă, iar acum, dimineață, este și lapoviță în zona.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, avem vreme caldă pentru această perioada, cu maxime în jur de 6...7 grade.

Ziua va fi destul de neplăcută, cu mulți nori, ploi frecvente și un vânt destul de activ.

Și în ținuturile vestice va fi cam înnorat și o să plouă pe parcursul zilei. S-ar putea să apară un pic și soarele, iar temperaturile vor depăși cu mult valorile normale și vor ajunge pe la 10...11 grade.

In zona Olteniei pătrunde un aer cald si se ating 12, poate chiar 13 grade.

Vremea va fi mai plăcută decât un ultimele zile și asta pentru că se apare și soarele din când în când. Dimineață mai sunt ceva condiții de ploaie în zonă.

Și în regiunile sudice, va fi vreme mai bună și temperaturi ridicate pentru perioada in care ne aflam. Pot să apara și câteva ploi slabe, dar cerul se mai degajează după prânz.

Vremea in Bucuresti

In capitala, vremea se incalzeste. Maxima ajunge pana la 8 grade și o să avem vreme schimbătoare, soare, poate și câțiva stropi de ploaie spre seara. La noapte s-ar putea să apară ceață și minima ajunge la 4 grade.

Vremea în Brașov

La munte, meteorologii anunta ca temperaturile mai cresc dar o să plouă în majoritatea masivelor, iar în zona înalta din Carpații Orientali și Meridionali se anunță lapoviță, ninsoare și condiții de polei. Pe creste vântul suflă tare, cu peste 70....80 KM/h. La Brasov se vor inregistra o maxima de 10 grade, iar minima de 4 grade, insa cerul va fi noros pe durata intregii zile.

Vremea în Iași

Ziua de joi aduce vreme ploioasa in Iași, comparativ cu zilele precedente. Maxima zilei de joi în Iași va fi de 7 grad Celsius. Vântul va sufla cu rafale de până la 20 km/h. Pe timpul nopții se va înregistra temperatura de 5 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 decembrie. Vreme inchisa in mare parte a tarii! Apar ploi slabe si depuneri de polei in unele zone!

Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun. Ninge în București și la munte?

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM 21 decembrie 2020: Se strica vremea! Cat de frig se va face in toata tara!

Marian Murguleţ îi răspunde lui Florin Cîțu: 'E foarte important să stabilim că lucrurile sunt clare'

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 23 decembrie. Vreme inchisa in mare parte a tarii! Apar ploi slabe si depuneri de polei in unele zone!

Cum va fi vremea de Crăciun. Ninge în București și la munte?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies