Prognoza meteo ANM pentru duminică, 7 februarie 2021. Vremea se răcește în majoritatea regiunilor țării

,
Prognoza meteo 7 februarie 2021
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 7 februarie 2021[Sursa foto: unsplash]

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 7 februarie 2021, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Ne așteaptă o zi cu vreme mai rece în toată țara.


In articol:

Temperaturile au crescut semnificativ în ultimele zile, însă în cursul zilei de duminică vor scădea simțitor în majoritatea regiunilor. Vremea se va răci în toată țara, astfel că în jumătatea de nord a Moldovei, maximele vor fi cuprinse între -7 și -4 sau -3 grade.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vreme schimbătoare și temperaturi destul de scăzute, cam așa arată prognoza meteo pentru ziua de duminică, 7 februarie 2021. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi destul de rece, iar în nordul și centrul Moldovei, dar și în zonele montane limitrofe pot să apară precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Cerul va fi în general acoperit de nori, iar meteorologii anunță că se va depune strat nou de zăpadă, local destul de consistent. În restul regiunilor precipitațiile vor fi sub formă de ploaie.

Vremea în București

Sfârșitul de săptămână a adus vreme bună în Capitală, astfel că după mai multe zile în care cerul a fost acoperit de nori, în sfârșit a apărut și soarele. În cursul zilei de duminică, vremea va fi în general frumoasă, astfel că în timpul zilei va fi parțial însorit.

Temperaturile vor fi mai scăzute comparativ cu zilele precedente, astfel că maxima din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 6 grade. Noaptea, meteorologii anunță că temperatura minimă va coborî până la 3 grade și vor fi nori joși, ceea ce va favoriza apariția ceții.

Vremea în Brașov

Ziua de duminică aduce vreme caldă la Brașov cu o maximă mult peste valorile normale pentru prima parte a lunii februarie.

Mai exact, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade. Ziua, cerul va fi predominant noros, iar soarele își va mai face simțită prezența. După lăsarea serii, meteorologii anunță că se va face mai frig, însă nu se vor înregistra valori negative, astfel că minima din termometre va fi de 3 grade. Cerul va fi acoperit de nori, însă nu va ploua. 

La Brașov, meteorologii anunță vreme caldă pentru duminică, 7 februarie 2021
La Brașov, meteorologii anunță vreme caldă pentru duminică, 7 februarie 2021[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 5 februarie 2021. Vreme închisă și precipitații în partea de nord a țării

Vremea în Iași

Dacă la Brașov și București vor fi temperaturi ușor mai ridicate, la Iași, maxima din timpul zilei nu va trece de -2 grade. Meteorologii anunță că cerul va fi acoperit de nori pe tot parcursul zilei și că va mai ninge.

Noaptea, temperatura minimă va fi de -3 grade și sunt anunțați nori de joasă altitudine și precipitații sub formă de ninsoare.

 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 3 februarie 2021. Vreme deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru marți, 2 februarie 2021. Vreme mohorâtă, ploi și precipitații mixte

INS dă date OFICIALE: rata șomajului a BUBUIT în 2020, iar cei mai afectați au fost TINERII

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Prognoza meteo ANM pentru luni, 1 februarie 2021. Meteorologii anunta ploi pe arii extinse si conditii de polei!

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 31 ianuarie 2021. Meteorologii anunta vreme inchisa si precipitatii pe arii extinse!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies