Prognoza meteo ANM pentru duminică, 29 noiembrie. Iarna revine în forță. Ce fenomene se anunță

,
meteo
Prognoza meteo ANM pentru duminică, 29 noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 29 noiembrie. Iată ce se întâmplă cu vremea!


In articol:

Duminică, temperaturile maxime pe regiuni vor arăta astfel: 6 grade în Moldova, 4 în Transilvania, 3 în Maramureș, 6 grade în Banat, 8 grade în Oltenia, 12 grade în Dobrogea, 5 grade în Crișana și 9 în

Muntenia.

Va fi lapoviță și ninsoare duminică în Moldova, Transilvania, Banat și Crișana. În Oltenia se anunță ploi, în Muntenia ceață și soare în Dobrogea. La București va fi ceață, cu un cer temporar noros și o maximă de 3 grade

meteo
Prognoza meteo ANM pentru duminică, 29 noiembrie

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

În țară, cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a ţării, mai persistente ziua în sud-vestul, centrul şi nordul teritoriului, unde precipitaţiile se vor semnala local; la munte va ninge, iar în zonele mai joase de relief vor fi ploi, lapoviţă şi ninsori.

În regiunile sudice şi sud-estice, dimineaţa pe alocuri se va semnala ceaţă, iar aria de nebulozitate şi precipitaţii – mai ales sub formă de ploaie şi lapoviţă- va fi în extindere în cursul nopţii. Izolat vor fi depuneri de polei. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar noaptea şi în regiunile sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în marea lor majoritate, între

-6 și 4 grade

Vremea în București

Cerul va avea innorari la inceputul zilei si mai ales noaptea in Bucuresti, cand va creste probabilitatea pentru precipitatii slabe. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade. Valorile minime vor fi de 1 grad Celsius. Dimineata vor fi conditii de ceata.

Vremea în Brașov

În Brașov, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată.

Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Temperatura maximă atingând pragul de 1 grade Celsius, iar temperatura minimă de -3 grade Celsius. 

Vremea în Iași

În Iași, de dimineață și până seara soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată. Totuși, această zi nu prezintă șanse de apariție a ploilor. Meteorologii au anunțat că maxima se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar minima din timpul nopții va coborî până la -1 grade.  

Vremea în Constanța  

Pe durata întregii zile,  soarele va sta ascuns în spatele norilor, va fi o zi înnorată.Totuși, nu vor apărea ploi în această zi, va fi o atmosferă plăcută. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Când este nevoie să faci trecerea la anvelopele de iarnă? Află sfaturile specialiştilor

INTERVIU Un reprezentant ALRO Slatina anunță că prețul energiei electrice se va TRIPLA pentru consumatorii casnici

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

Iarnă de coșmar în Bucureștiul anilor 2020! Lipsa apei calde, o problemă spinoasă, duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Cod galben de ploi torențiale! Care sunt zonele vizate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies