Prognoza meteo ANM miercuri, 27 aprilie 2022. Vremea se schimbă radical în următoarele ore. Temperaturi în scădere și ploi în majoritatea regiunilor

,
prognoza meteo anm 27 aprilie 2022

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 27 aprilie 2022

[Sursa foto: canva.com]

Vești proaste din partea meteorologilor pentru ziua de miercuri, 27 aprilie 2022. Temperaturile se vor afla în scădere și sunt anunțate ploi în mai toate regiunile. Ce se întâmplă cu vremea în București?


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o schimbare radicală a vremii în orele următoare.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, temperaturile vor fi în scădere, iar vremea va fi în general închisă, fiind anunțate ploi în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo ANM miercuri, 27 aprilie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În zilele precedente, vremea a fost mult mai caldă decât ar fi fost normal pentru ultima decadă a lunii aprilie, maximele fiind cuprinse între 17 și 25 de grade. Începând de miercuri, meteorologii anunță o răcire a vremii, în special în partea de nord și nord-est a țării, unde se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi.

Prognoza meteo pentru miercuri, 27 aprilie 2022, anunță instabilitate atmosferică ridicată și ploi în majoritatea regiunilor. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, iar izolat, cantitățile de apă vor fi însemnate. Pe parcursul zilei de miercuri, vântul va sufla slab și moderat, iar atmosfera va fi în general închisă.

prognoza meteo anm miercuri 27 aprilie 2022

Meteorologii anunță vreme închisă și temperaturi în scădere 

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: ANM a transmis prognoza meteo pentru următoarele săptămâni! De ce vreme vom avea parte de 1 Mai

Vremea în București miercuri, 27 aprilie 2022

În București, meteorologii anunță un cer parțial spre predominant noros, astfel că în timpul zilei sunt șanse să apară câteva averse de ploaie şi furtuni. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, o temperatură ridicată pentru finalul lunii aprilie.

În timpul nopții de miercuri spre joi, vremea va fi în continuare închisă și sunt anunțate ploi, vântul va sufla slab și moderat, iar minima va fi de 9 grade.

Vremea în Brașov miercuri, 27 aprilie 2022

Vremea va fi închisă și la Brașov miercuri, 27 aprilie 2022. Meteorologii anunță ploi și furtuni pe parcursul zilei, precipitațiile fiind însoțite de descărcări electrice. Vântul va mai prezenta unele intensificări, în special în zonele montane mai înalte. Temperatura din timpul zilei va urca până la 21 de grade.

După lăsarea serii, cerul va rămâne acoperit de nori și va continua să plouă. Se va face mai frig, astfel că se va înregistra o minimă de 7 grade.

Vremea în Constanța miercuri, 27 aprilie 2022

La Constanța, ziua de miercuri aduce vreme frumoasă și caldă. În timpul zilei, cerul va fi mai mult senin, însă temperatura va fi ceva mai scăzută comparativ cu zilele precedente, astfel că se va înregistra o maximă de 16 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, iar minima va fi coborî până la 10 grade.

Citeste si: Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Prognoza meteo aprilie 2022. Primăvara continuă să arate ca iarna! Cum va fi vremea în a doua lună a primăverii

Vor merge benzinarii pe oferta guvernului de reducere cu 50 de bani? Guvernul crede că va scădea peste tot

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Specialiștii în meteorologie au făcut un anunț sumbru! Anul 2022 va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies