Prognoza meteo ANM miercuri, 14 septembrie 2022. Vremea se încălzește în toată țara și dispar ploile

,
prognoza meteo anm 14 septembrie 2022

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 14 septembrie 2022

[Sursa foto: unsplash]

Vremea se încălzește în toată țara la mijlocul acestei săptămâni. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 14 septembrie 2022.

Dacă la începutul săptămânii vremea a fost ceva mai rece în anumite regiuni și au fost precipitații sub formă de ploaie, ziua de miercuri aduce vreme bună la nivelul întregii țări și temperaturi în creștere. Iată cum arată prognoza meteo ANM pentru miercuri, 14 septembrie 2022.

Prognoza meteo ANM miercuri, 14 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Miercuri, vremea se încălzește în toată țara, astfel că maximele din timpul zilei vor fi cuprinse între 20 și 28 de grade. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi frumoasă, cerul variabil și va mai prezenta unele înnorări doar în nordul țării și la munte, însă doar izolat va ploua slab. Vântul va mai avea unele intensificări la munte și pe arii restrânse în Câmpia de Vest și pe litoral. Minimele vor fi cuprinse între 6 și 19 grade. 

Astfel, la mijlocul săptămânii se va înregistra o încălzire a vremii, asta după ce luni și marți vremea a fost răcoroasă și schimbătoare.

prognoza meteo anm 14 septembrie

Vreme frumoasă și caldă la nivelul întregii țări

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 13 septembrie 2022. Vreme schimbătoare și răcoroasă în majoritatea regiunilor. Se vor înregistra minime de 3 grade

Vremea în București miercuri, 14 septembrie 2022

În București, vremea va fi frumoasă și caldă în cursul zilei de miercuri. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cel mult moderat. Se va înregistra o temperatură maximă de 26-27 de grade, în timp ce minima din timpul nopții va fi cuprinsă între 12 și 14 grade. Cerul va fi parțial noros în timpul nopții, dar nu vor fi condiții de ploaie. 

Vremea în Brașov miercuri, 14 septembrie 2022

Meteorologii anunță că se va face mai cald la Brașov în cursul zilei de miercuri, astfel că maxima din timpul zilei va atinge 22 de grade. Atmosfera va fi plăcută, cerul mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, cerul va fi predominant noros și se va înregistra o minimă de 11 grade.

Vremea în Constanța miercuri, 14 septembrie 2022

Vremea va fi frumoasă și caldă la Constanța miercuri, astfel că maxima din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 25 de grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, iar minima va coborî până la 18 grade.

Citeste si: Astenia de toamnă. De ce apare și cum poți să treci mai ușor peste această perioadă

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce angajați trebuie să primească apă în perioada cu temperaturi ridicate. Ce spune legea

Un român a câștigat de 14 ori la loterie. Metoda genială pe care a aplicat-o în mai multe țări

Ce angajați trebuie să primească apă în perioada cu temperaturi ridicate. Ce spune legea

Epuizarea termică. Ce este, când apare și cum să te protejezi de „răul de căldură”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies