Prognoza meteo ANM marți, 14 decembrie 2021. Vreme mohorâtă și temperaturi în scădere. Unde va ninge și se va depune strat de zăpadă

,
prognoza meteo anm 14 decembrie 2021

ANM a anunțat cum va fi vremea pe 14 decembrie 2021

[Sursa foto: pexels , canva.com]

Prognoza meteo pentru marți, 14 decembrie 2021, a fost actualizată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări și unde va ninge.


In articol:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de marți cu vreme închisă și temperaturi mai mici decât în ziua precedentă.

Izolat pot să mai apară precipitații sub formă de ninsoare, dar și ploi slabe.

Prognoza meteo ANM marți, 14 decembrie 2021. Cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării?

Pentru ziua de marți, 14 decembrie 2021, meteorologii anunță un cer mai mult noros în majoritatea regiunilor țării. Vremea se va menține închisă, iar temperaturile deși vor fi în scădere, în continuare se vor situa peste normalul perioadei. Temperaturile maxime se vor situa între 2 și 5 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -4 și 0 grade. 

Despre precipitații, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că ploile se vor opri și doar izolat vor mai cădea câțiva stropi de ploaie. În regiunile montane, precipitațiile vor fi în special sub formă de lapoviță și ninsoare. Se va depune strat de zăpadă doar la altitudini mari, acolo unde minimele vor fi negative. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Revelion 2022. Zonele din țară unde va ninge în noaptea dintre ani. Prognoza meteo anunțată de ANM

Vremea în București marți, 14 decembrie 2021

În București, ziua de marți va debuta cu vreme închisă și un cer mai mult noros. Maxima va urca până la 5 grade, iar în timpul zilei nu sunt anunțate precipitații.

Noaptea, meteorologii anunță că sunt posibile câteva averse. După lăsarea serii se va face mai frig, însă minima va rămâne pozitivă, aceasta situându-se în jurul valorii de 2 grade.

prognoza meteo anm 14 decembrie 2021

Vreme închisă la București în cursul zilei de marți

[Sursa foto: PixaBay]

Vremea în Brașov marți, 14 decembrie 2021

Vremea va fi mohorâtă la Brașov în cursul zilei de marți, astfel că cerul va fi acoperit de nori. Temperatura maximă va fi de 4 grade. Noaptea, minima va coborî până la 0 grade și sunt posibile ninsori slabe. Chiar dacă vor fi precipitații sunt formă de ninsoare, strat de zăpadă se va depune doar la altitudini mari.

Vremea în Timișoara marți, 14 decembrie 2021

La Timișoara, meteorologii anunță o temperatură maximă de 2 grade și un cer înnorat pe tot parcursul zilei. Soarele nu își va face simțită prezența, iar atmosfera va fi una închisă. Temperatura va scădea după lăsarea serii, astfel că minima se va situa în jurul valorii de -2 grade. Noaptea, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță nori joși și ceață. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun 2021. Locurile din țară unde va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru luna decembrie

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Atenționare meteorologică! Cod galben de ninsori în România! Unde va ninge

Joe Biden condamnă 'atacul brutal' asupra lui Salman Rushdie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vine ninsoarea în România! Administrația Națională de Meteorologie a făcut anunțul. Iată care sunt județele vizate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies