Prognoza meteo ANM luni, 29 noiembrie 2021. Vremea se va răci în aproape toată țara! Pentru zona montană înaltă a fost emisă atenționare Cod Galben de viscol!

,
meteo 29 noiembrie 2021

Prognoza meteo pentru luni, 29 noiembrie 2021

[Sursa foto: unsplash.com]

ANM a transmis prognoza meteo pentru luni, 29 noiembrie 2021. Iată cum va fi vremea în prima zi a săptămânii!


In articol:

După un weekend cu cer predominant însorit și temperaturi mai mari decât media specifică perioadei la care ne află, în partea de sud-est a țării și cu precipitații mixte în restul țării, urmează o răcire a vremii în majoritatea regiunilor începând de luni, 29 noiembrie, când temperaturile

vor cobora treptat și se vor extinde precipitațiile.

Prognoza meteo ANM luni, 29 noiembrie 2021. Iată cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării?

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea se va răci în aproape toată țară, cu precădere în regiunile intracarpatice, unde temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioada, iar în restul țării valorile termice vor fi în continuare peste mediile climatologice.
Cerul va fi predominant înnorat şi local se vor semnala precipitaţii mai ales sub formă de ploaie, iar la munte, mai ales la altitudini de peste 1500 m va fi lapoviţa şi ninsoare.

Prognoza meteo, 29 noiembrie 2020

Meteorologii au anuntat vremea se va raci incepand de luni, 29 noiembrie 2021 in aproape toata tara

[Sursa foto: unsplash.com]

Vântul va suflă slab până la moderat, cu intensificări în zona montană înalta, dar pe arii restrânse şi la viteze mai mici şi în restul țării. Temperaturile maxime se vor situa între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -8 şi 3 grade, ușor mai ridicate pe litoral, spre 6 grade.

Iar pe arii restrânse în zonele joase de câmpie vor fi condiţii de ceaţa.

ANM a emis un cod galben de viscol, pentru intervalul 28 noiembrie, ora 20 – 29 noiembrie, ora 10, în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 90...100 km/h și temporar va ninge viscolit.
Intensificări ale vântului se vor semnala și în sudul Banatului, al Transilvaniei și pe litoral.

În zilele următoare, local și temporar, în zona montană vor mai fi intensificări ale vântului și ninsori.

prognoza meteo 29 noiembrie 2021

Cod galben de vânt puternic și ninsori in Carpartii Meridionali

[Sursa foto: captura ANM]

Vremea în București pe 29 noiembrie 2021

În Capitală, în prima zi a săptămânii, vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, deşi valorile termice vor fi în scădere. Temperatura maximă va fi situată între 11 și 12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Cerul va fi înnorat şi vor există condiţii de ploaie.

Citeste si: Iarna ajunge în România! Administrația Națională de Meteorologie a anunțat care vor fi cele mai afectate zone

Vremea în Brașov pe 29 noiembrie 2021

La munte, vremea se anunță mai rece decât în ziua anterioară, cu cer predominant înnorat pe toată durata zilei. Temperatura maximă va ajunge până la 9 grade. Noaptea, cerul va fi înnorat, însă temperaturile minime nu vor depăși valoarea de -2 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM dumincă, 28 noiembrie 2021. Va continua să ningă la munte, iar în jumătatea sud-estică temperaturile vor ajunge până în jurul valorii de 17 grade!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Prognoza meteo ANM dumincă, 28 noiembrie 2021. Va continua să ningă la munte, iar în jumătatea sud-estică temperaturile vor ajunge până în jurul valorii de 17 grade!

ALERTĂ alimentară: Pulpe de pui infestate cu Salmonella, retrase din supermarketurile Metro Cash & Carry din 9 orașe

Se majorează alocaţiile pentru copiii români la peste 7 milioane de lei pe lună.  Decizia va fi anunţată de Curtea de Justiţie a UE

Iarna ajunge în România! Administrația Națională de Meteorologie a anunțat care vor fi cele mai afectate zone

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 27 noiembrie 2021. Se întorc ninsorile! 13 județe din țară, sub cod galben de vânt şi ninsoare viscolită

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies