Prognoza meteo ANM luni, 23 mai 2022. Se schimbă vremea în toată țara. Maxime de până la 28 de grade

,

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 23 mai 2022. Vremea se schimbă la început de săptămână.


In articol:

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de luni. Vremea se schimbă la început de săptămână în mai multe regiuni din țară.

Iată ce temperaturi ne așteaptă în prima zi a săptămânii.

Prognoza meteo ANM luni, 23 mai 2022. Cum va fi vremea în țară?

La început de săptămână, vremea devine răcoroasă în nord, în centru și în nord-est, iar în celelalte regiuni temperaturile înregistrate vor fi specifice acestei perioade. În jumătatea de est a ţării, vor fi înnorări temporare şi mai ales pe parcursul zilei, pe arii restrânse, vor fi ploi de scurtă durată. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a nopții în extremitatea de vest a teritoriului unde cu totul izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, trecător cu unele intensificări în regiunile estice și în extremitatea de sud-vest, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade în nordul Moldovei şi 28 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime se vor situa între 3 și 13 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 21 mai 2022: Vremea, de vară adevărată! La cât urcă mercurul termometrelor

Prognoza meteo ANM luni, 23 mai 2022. Cum va fi vremea în București?

În Capitală, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorări mai ales după-amiază și seara când vor fi condiții pentru averse slabe.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…13 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 22 mai 2022. Weekend cu temperaturi de vară în România. Meteorologii anunță maxime de până la 30 de grade

 

Citește-ne pe

Citește și:

Imaginea care i-a făcut să exclame până şi pe inspectorii RAR: „E păcat să pui şurub unde poţi lega cu sârmă, adică funie“

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 21 mai 2022: Vremea, de vară adevărată! La cât urcă mercurul termometrelor

Suntem zmei în online: Aproape jumătate din vânzările online din Europa de Est sunt făcute de români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prognoza meteo ANM vineri, 20 mai 2022: Vremea, și mai frumoasă! Ce maxime sunt așteptate în toată țara

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies