Prognoza meteo ANM luni, 2 ianuarie 2023. Vremea va fi caldă pentru această dată. Temperaturi de primăvară în mai multe regiuni din țară

Author: Madalina Maftei

Prognoza meteo ANM luni, 2 ianuarie 2023

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 2 ianuarie 2023. Temperaturi de primăvară la început de săptămână.

La început de săptămână ne așteaptă temperaturi peste limita normală acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului în

nord-vest, însă probabilitatea ca precipitațiile să-și facă apariția este redusă.

Prognoza meteo ANM luni, 2 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în țară la noapte

Potrivit meteorologilor, în această noapte, cerul va fi variabil, pe alocuri în zonele joase de relief, cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceață.  

 Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaților Orientali.

Temperaturile minime, mult mai ridicate decât în mod obișnuit la această dată, se vor încadra între -2 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo ANM luni, 2 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în București la noapte

În București, la noapte, temperatura minimă mai ridicată decât în mod normal la aceasta dată, va fi de 3…5 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul slab. 

Citește și: Vremea Revelion 2023. Meteorologii anunță maxime de până la 15 grade. Prognoza meteo ANM sâmbătă, 31 decembrie 2022

Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Prognoza meteo ANM luni, 2 ianuarie 2023. Vremea în țară

Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului în nord-vest, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Local în zonele joase de relief, dimineața, dar mai ales noaptea, se va semnala nebulozitate joasă și ceață. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă, îndeosebi a Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade, mai scăzute unde ceața va persista, iar cele minime între -2 şi 7 grade.

Prognoza meteo ANM luni, 2 ianuarie 2023. Vremea în Capitală

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de ceață sau nebulozitate stratiformă. Vântul va sufla în general slab.

Citește și: Prognoza meteo ANM duminică, 1 ianuarie 2023. Temperaturi de primăvară în toate regiunile țării! Iată unde se vor înregistra valori termice de până la 18 grade Celsius!

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies