Prognoza meteo ANM joi, 6 ianuarie 2022. Vremea se răcește, cerul va fi acoperit de nori și revin ploile. Zonele din țară unde va ninge în orele următoare

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 05 oct 2022, 03:55

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 6 ianuarie 2022

Sursa: canva.com

Vremea se schimbă în orele următoare, conform celor mai noi date venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Iată prognoza meteo ANM pentru joi, 6 ianuarie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se va schimba radical în zilele ce urmează. După un început de ianuarie cu temperaturi mult peste valorile normale ale perioadei, în orele următoare vremea se va răci și își vor face apariția și precipitațiile.

Prognoza meteo ANM joi, 6 ianuarie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Vremea se răcește în jumătatea nordică a țării joi, 6 ianuarie 2022.

Conform prognozei meteo anunțate de ANM, temperaturile vor coborî în majoritatea regiunilor, mai puțin în sudul și sud-estul țării, acolo unde vremea va fi în continuare deosebit de caldă. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile maxime se vor situa între 3 și 16 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -4 și 6 grade.

În cursul zilei de joi, cerul va fi acoperit de nori, iar în nord, în centru și în vestul țării vor fi precipitații sub formă de ploaie.

La munte, ploile se vor transforma treptat în ninsori, în special la altitudini mai mari. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Astfel, pe final de săptămână, vremea se va răci, însă temperaturile vor fi în continuare mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar.

În 2022 nu se va putea vorbi despre gerul Bobotezei, temperaturile fiind pozitive atât ziua, cât și noaptea.

Vremea în București joi, 6 ianuarie 2022

Temperaturile se vor menține ridicate și joi, 6 ianuarie 2022, în zona Capitalei. Deși maxima va fi în ușoară scădere comparativ cu ziua precedentă, temperatura din timpul zilei va urca până la 12 grade, o valoare neobișnuită pentru începutul lunii ianuarie. Noaptea, minima va fi în continuare pozitivă, înregistrându-se o temperatură de 3 grade. Atât ziua, cât și în timpul nopții, cerul va fi mai mult noros, însă nu vor fi condiții de ploaie.

Vremea în Brașov joi, 6 ianuarie 2022

În Brașov, vremea va fi închisă pe 6 ianuarie 2022. Meteorologii anunță ploi de scurtă durată în timpul zilei, iar noaptea pot să mai apară ninsori slabe. Temperatura maximă din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 11 grade, în timp ce minima va fi de -1 grad.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 21 ianuarie 2023. Precipitațiile vor fi prezente în majoritatea regiunilor din țară

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 5 ianuarie 2022. Vremea se menține deosebit de caldă pentru începutul lunii ianuarie. Se vor atinge chiar și 17 grade

Vremea în Iași joi, 6 ianuarie 2022

Meteorologii anunță vreme mai rece la Iași, temperatura din timpul zilei fiind de 6 grade. Vremea va fi în general frumoasă în cursul zilei. După lăsarea serii, minima va coborî până la -1 grad, iar cerul va fi mai mult noros. 

Citeste si: Specialiștii în meteorologie au făcut un anunț sumbru! Anul 2022 va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies