Prognoza meteo ANM duminică, 6 februarie 2022. Meteorologii anunță o vreme frumoasă deși temperaturile sunt ușor mai scăzute! Unde se vor semnala precipitații mixte

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 feb 2022, 19:24

Prognoza meteo pentru ziua de 6 februarie 2022 

Sursa: unsplash.com

Vremea se menține frumoasă în ultima zi a săptămânii, potrivit datelor venite din partea ANM. Iată prognoza meteo pentru duminică, 6 februarie 2022.

Săptămâna aceasta se încheie cu vreme mult mai blanda decât ar fi fost normal la dată la care ne aflăm.

Ultima zi a săptămânii vine cu vreme frumoasă în mare parte a țării și cu ninsori slabe în zonele montane înalte. ANM a transmis prognoza meteo pentru
duminică, 6 februarie 2022.

Prognoza meteo ANM duminică, 6 februarie 2022. Cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) transmite că în ultima zi a acestei săptămâni, valorile termice ușor mai scăzute decât în ziua precedentă, se vor menţine totuși în continuare peste cele normale pentru perioada această în mare parte a ţarii.

Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar minimele între -5 şi 5 grade, acestea vor fi mai scăzute în depresiunile din partea estică a Transilvaniei.

Pe parcursul zilei de duminică, cerul va fi variabil, se vor semnala înnorari accentuate în zona Maramureşului, nordul Transilvaniei dar şi în zonele montane, unde vor fi precipitaţii slabe cantitativ, mai ales ninsori. Pe durata nopții, norii se vor extinde treptat în partea de vest şi cea de nord-nord-vest şi pe alocuri în centrul țării.

În Carpaţii Occidentali, în nordul celor Orientali, în Maramureş şi parțial în nordul Moldovei vor predomină ninsorile, pe alocuri chiar moderate cantitativ, în vreme ce în Banat, Crişana, vestul Transilvaniei se vor semnala ploi şi lapoviţa şi vor fi condiții de formare a poleiului.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 5 februarie 2022. Vremea se încălzește, iar precipitațiile vor fi mixte

Vântul va prezența intensificări în zonele montane, pe crestele înalte va fi viscol cu rafale de peste 80-100 km/h mai ales în varfurile nordice, iar în zonele de câmpie, vântul va suflă slab şi moderat, cu rafale de până la 45-55 km/h mai ale pe durata nopții.

În sud şi în sud-est se va semnala ceață mai ales în a două parte a zilei.

Prognoza meteo ANM vineri, 15 septembrie 2023, în țară: Vremea va fi instabilă în toată țara

Vremea în București duminică, 6 februarie 2022

În Capitală, cerul va fi variabil duminică, iar vântul va suflă slab. Temperaturile vor fi în continuare ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioada, astfel că maximă va fi de 11 grade, iar minimă de -3 grade.

Vremea în Brașov duminică, 6 februarie 2022

Meteorologii anunță pentru ultima zi a săptămânii, la Brașov un cer variabil. Soarele își va mai face apariția printre nori. Temperatura maximă va urcă până la 5 grade, o valoare mai scăzută față de zilele trecute. Iar temperatura minimă va coborî până la -3 grade pe parcursul nopții.

Citeste si: Prognoza meteo ANM vineri, 4 februarie 2022. Vreme schimbătoare și temperaturi în creștere. Unde va mai continua să ningă