PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Sambata, desi valorile termice diurne vor scadea usor in cea mai mare parte a tarii, vremea se va mentine mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii noiembrie indeosebi in regiunile intracarpatice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 0 grade in depresiuni si 12 grade in Dealurile de Vest. Cerul va fi temporar noros.

Va ploua slab, mai ales in a doua parte a intervalului, local in Oltenia si izolat in Crisana, Banat, precum si in vestul Transilvaniei si al Munteniei. Dimineata si noaptea se va semnala si ceata, trecator asociata cu burnita, local  in estul si in sud-estul tarii si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane.

IN BUCURESTI:

Cerul va avea innorari, iar dimineata si noaptea va fi ceata posibil asociata cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 13...14 grade, iar cea minima de 6...7 grade.

IN TARA

Duminica, valorile termice vor continua sa scada usor, dar se vor mentine in marea lor majoritate mai ridicate decat cele climatologic specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 20 de grade, iar cele minime, in general, intre 0 si 10 grade.

Cerul va fi temporar noros. in estul si in sud-estul tarii local se va semnala ceata si izolat va cadea burnita. in celelalte regiuni trecator va ploua slab, pe arii restranse in Oltenia si doar izolat in rest, iar noaptea vor fi si aici conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

LA MUNTE:

Sambata, cerul va fi mai mult noros. Pe arii restranse va ploua slab in Carpatii Occidentali si in jumatatea vestica a Carpatilor Meridionali si izolat in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta.

Duminica,  valorile termice vor continua sa scada usor, dar se vor situa peste normalul climatologic specific periadei. Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Meridionali si in Muntii Banatului, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe. in rest, innorarile vor fi temporare si doar ziua, izolat, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate