PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

In nordul, centrul si estul tarii, precum si in zonele de deal si munte vremea va fi in general instabila sambata.

Indeosebi ziua, se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina.

IN TARA:

Sambata, in restul teritoriului cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice isi vor face aparitia doar pe spatii restranse, cu precadere in sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 34 de grade, iar cele minime, in general, intre 12 si 22 de grade.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara cand se vor semnala averse si descarcari electrice pe spatii restranse in zonele de deal si de munte si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 34 de grade, iar minimele vor fi de la 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali pana la 24 de grade pe litoral.

LA BUCURESTI:

Sambata, vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si seara, cand vor creste sansele pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 32...33 de grade, iar cea minima de 17...19 grade.

LA MUNTE:

Sambata, vremea va fi in general instabila. indeosebi dupa-amiaza si seara vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului local in Carpatii Orientali si Meridionali si pe arii mai restranse in restul zonei montane. Vor fi conditii de grindina. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua precedenta.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului pe arii restranse in Carpatii Orientali si Carpatii Meridionali si izolat in restul zonei montane. Valorile termice vor marca o usoara crestere fata de ziua precedenta.

LA MARE:

Sambata, vremea se mentine calduroasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Dupa-amiaza sunt conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 30 si 33 de grade, iar cele minime intre 22 si 23 de grade. Izolat disconfortul termic va fi accentuat. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Ziua sunt conditii pentru averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 29 si 31 de grade, iar cele minime intre 22 si 24 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 26 si 28 de grade.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate