PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

PROGNOZA METEO: Ai planuri in weekend? Vezi cum va fi vremea sambata si duminica

Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua, local in regiunile estice si de sud-vest si pe arii restranse in restul teritoriului.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte si pe litoral, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

 

Temperaturile maxime vor fi de la 12 - 13 grade in centrul Moldovei pana la 22 - 23 de grade in sudul Dobrogei, iar cele minime, mai ridicate decat in mod obisnuit la aceasta data, se vor incadra in general intre 6 si 16 grade.

 

La Bucuresti cerul va prezenta innorari temporare si trecator, mai ales in primele ore ale zilei, va ploua slab. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 19 - 20 de grade, iar cea minima de 10 - 11 grade.

 

Duminica, pe un fond termic caracterizat de valori peste mediile climatologice ale datei, cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, dar numai pe arii restranse vor fi ploi slabe.

 

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime in general intre 6 si 16 grade.

 

Spre sfarsitul intervalului, in zonele joase se va semnala ceata. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate