PROGNOZA METEO! Afla ce temperaturi vor fi la inceputul anului 2013

PROGNOZA METEO! Afla ce temperaturi vor fi la inceputul anului 2013

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii si a precipitatiilor care se vor produce in intervalul ianuarie-martie 2013. Estimarile au fost realizate cu ajutorul Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%.

IANUARIE

Temperaturile medii lunare se vor situa in limitele apropiate de normalele climatologice in majoritatea regiunilor, cu exceptia sud-estul, sudul si vestul tarii, unde local vor fi posibile valori termice peste mediile multianuale.

 

FEBRUARIE
Temperaturile vor avea valori apropiate de mediile climatologice in majoritatea zonelor, local in sud-estul si sudul tarii fiind posibile temperaturi mai ridicate decat in mod obisnuit.

Precipitatii

 

MARTIE

Temperaturile medii lunare vor prezenta in general valori apropiate de normele climatologice pe aproximativ intreg teritoriul, exceptand vestul, sud-vestul si nord-vestul tarii, unde local valorile termice pot fi sub cele normale.

 

Cantitatile lunare de precipitatii se pot situa peste normele climatologice in cea mai mare parte a teritoriului, doar sud-estul tarii fiind posibile cantitati apropiate de mediile multianuale.

Sursa: Mediafax

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate