PROGNOZA METEO! Afla ce temperaturi vor fi la inceputul anului 2013

,
PROGNOZA METEO! Afla ce temperaturi vor fi la inceputul anului 2013

Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a temperaturilor medii si a precipitatiilor care se vor produce in intervalul ianuarie-martie 2013. Estimarile au fost realizate cu ajutorul Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%.

IANUARIE

Temperaturile medii lunare se vor situa in limitele apropiate de normalele climatologice in majoritatea regiunilor, cu exceptia sud-estul, sudul si vestul tarii, unde local vor fi posibile valori termice peste mediile multianuale.

Temperaturile vor avea valori apropiate de mediile climatologice in majoritatea zonelor, local in sud-estul si sudul tarii fiind posibile temperaturi mai ridicate decat in mod obisnuit.

Precipitatii

 

MARTIE

Temperaturile medii lunare vor prezenta in general valori apropiate de normele climatologice pe aproximativ intreg teritoriul, exceptand vestul, sud-vestul si nord-vestul tarii, unde local valorile termice pot fi sub cele normale.

 

Cantitatile lunare de precipitatii se pot situa peste normele climatologice in cea mai mare parte a teritoriului, doar sud-estul tarii fiind posibile cantitati apropiate de mediile multianuale.

Sursa: Mediafax

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies