Prognoza meteo 19 decembrie. Temperaturi extreme in plina iarna. Vremea o ia razna

Prognoza impresionantă la mijloc de decembrie, potrivit datelor publicate de ANM. Totuși, în ciuda temperaturilor ridicate, astăzi se anunță un val de ceață densă și burniță


In articol:

Prognoza impresionantă la mijloc de decembrie, potrivit datelor publicate de ANM. Totuși, în ciuda temperaturilor ridicate, astăzi se anunță un val de ceață densă și burniță în anumite părți ale țării, potriovit capital.ro.

Astăzi, valorile termice se vor păstra la fel de ridicate, cu precãdere la deal şi la munte, iar în zonele joase de relief din sudul, estul şi centrul ţãrii, cu precãdere dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţã sau nebulozitate joasã, iar izolat şi trecãtor burniţã.

Citeste si: ANM a facut anuntul: cand vine iarna in Romania! Vor fi zapezi mari si temperaturi de -20 de grade

Citeste si: Directorul ANM despre cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani: "E foarte posibil să avem fenomene extreme"

Citeste si: Super mulți bani pe lângă salariu! Orban a semnat documentul. Cine va primi suma uriașă - capital.ro

În restul țării cerul va fi stabil, cu înnorãri temporare spre sfârşitul intervalului în regiunile sud-vestice, fără probabilitate de ploaie, iar la începutul şi sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţã.

Pe crestele montane, vântul va sufla slab şi moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra în general între 7 şi 14 grade, pe când cele minime vor fi cuprinse între -8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi în jur de 9 grade în Dealurile de Vest.

citeste continuarea pe capital.ro

Citeste si: Alertă de la ANM! Prognoza meteo: vremea se schimba radical. Ce se intampla in urmatoarele doua saptamani

Citeste si: Prognoza meteo pe o luna. Vremea, 9 decembrie 2019 - 6 ianuarie 2020 pe saptamani

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies