PROGNOZA METEO 18 OCTOMBRIE. Temperaturile vor avea o ușoară creștere, dar se menține vremea urâtă în România

,
meteo

PROGNOZA METEO 18 OCTOMBRIE. Temperaturile vor avea o ușoară creștere, dar se menține vremea urâtă

[Sursa foto: PixaBay]

Vremea rece a luat amploare în România de ceva timp, astfel că toamna anului 2021 este destul de rece pentru această perioadă. Iată cum se prezintă vremea începând de mâine.


In articol:

Vremea rece a luat amploare în România de ceva timp, astfel că toamna anului 2021 este destul de rece pentru această perioadă. Iată cum se prezintă vremea începând de mâine.

PROGNOZA METEO 18 OCTOMBRIE. Temperaturile vor avea o ușoară creștere, dar se menține vremea urâtă în România

În România, cerul va fi schimbător, vom avea parte de înnorări temporare ziua, în majoritatea porțiunilor țării, iar noaptea va fi înnorat în partea de nord-est. Temporar, pe alocuri, vom avea ploi slabe sau burnițe, în prima parte a zilei în părțile de sud și la munte, iar spre sfârșitul zilei în partea de nord-est. Vântul va bate slab și moderat.

Citeste si: PROGNOZA METEO 17 OCTOMBRIE. România înregistrează temperaturi sub media normală a acestei perioade

Diferit față de zilele trecute, temperaturile vor înregistra o ușoară creștere, astfel că vor atinge valori maxime cuprinse între 11- 19 grade Celsius și valori minime cuprinse între 0- 10 grade Celsius. Pe alocuri va apărea ceață.

meteo

Cum va fi vremea în Capitală

[Sursa foto: PixaBay]

În Bucureşti, cerul va fi variabil, vor apărea înnorări temporare pe timpul zilei și vom avea șanse slabe de precipitații.

Vântul va bate slab spre moderat. Temperaturile vor înregistra valori maxime care vor atinge maxim 16 grade Celsius și valori minime cuprinse între 7- 8 grade Celsius. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO 19 OCTOMBRIE 2021

Pe teritoriul României, cerul va fi schimbător, vom avea înnorări de scurtă durată în partea de nord a țării, est și în centru.

Ploi slabe vom avea doar în partea de nord și în zona Carpaților Orientali. Vântul va bate slab și moderat și se va înteți ziua în partea de est a țării și la munte.

Citeste si: Vine vremea ploioasă în România! Avertizare de cod galben și portocaliu de ploi! Cum va fi vremea în București

Temperaturile vor atinge valori maxime cuprinse între 11- 17 grade Celsius și valori minime cuprinse între 1- 9 grade Celsius.

În Capitală, temperaturile vor înregistra valori termice normale pentru această perioadă. Cerul va fi schimbător, iar vântul va bate slab spre moderat. Temperaturile vor atinge valori maxime de 17 grade Celsius și valori minime cuprinse între 6- 7 grade.

 

Citește-ne pe

Citește și:

PROGNOZA METEO 17 OCTOMBRIE. România înregistrează temperaturi sub media normală a acestei perioade

Next level în industria pompelor funebre - înmormântarea eco: Sicrie din ciuperci

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

Vine vremea ploioasă în România! Avertizare de cod galben și portocaliu de ploi! Cum va fi vremea în București

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 16 octombrie 2021: Vremea rămâne ploioasă și rece! Ce temperaturi vor fi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies