Prognoza meteo 15 ianuarie 2020. Vremea este rece azi. Conditii de polei, burnita si ninsori slabe

Specialiștii de la ANM au informat cum va fi vremea miercuri, 15 ianuarie 2020. Trecător și izolat va burnița ori va fulgui. Experții meteo anunță condiții de polei.


In articol:

În zonele joase din Oltenia, Muntenia, sudul și centrul Moldovei, dar și în Dobrogea vremea va fi închisă, cu ceață asociată și cu depunere de chiciură, care vor persista în cea mai mare parte a intervalului. Acestea vor determina valori diurne de temperatură în jurul celor climatologic specifice pentru mijlocul lunii ianuarie.

Trecător și izolat va burnița ori va fulgui și vor fi condiții de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu nori joși și ceață pe spații mai restrânse, în special dimineața și noaptea, cu precădere pe văi și în depresiuni. Vremea va fi mult mai caldă decât normal pentru această perioadă.

Cât despre vânt, el va sufla slab până la moderat. Maximele se vor încadra între -2…2 grade Celsius în zonele cu ceață persistentă și 10…12 grade Celsius în zonele deluroase, îndeosebi în cele vestice. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -16 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei și 2…3 grade Celsius în Dealurile Banatului și Crișanei, dar și pe litoral.

Prognoza meteo 15 ianuarie 2020. Vremea la București

În prima parte a zilei, termometrele din București vor arăta 4 grade Celsius, temperatură ce se va simți cu 2 grade Celsius mai mult. Cerul va fi acoperit de nori și ceață. Precipitațiile sunt departe de Capitală, iar vântul va sufla slab, cu o putere de 4 kilometri pe oră.

Citeste si: SECRETUL bine păzit al lui Marcel Vela. S-au aflat misterele bărbatului în geacă de piele - capital.ro

Noaptea, termometrele vor arăta -4 grade Celsius, temperatură ce se va simți cu un grad mai puțin. Cerul va fi tot acoperit de nori și ceață precum în timpul zilei, vântul va sufla cu o intensitate de 6 kilometri pe oră, iar precipitațiile nu își vor face simțită prezența.

sursa: playtech.ro

Citeste si: Prognoza meteo 13 - 20 ianuarie 2020. Meteorologii anunta vreme neobisnuit de calda pentru aceasta perioada

Citeste si: Prognoza meteo. Vremea o ia razna! Ce ne asteapta pana la finele lui ianuarie

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies