PROFETIE CUTREMURATOARE si cuvinte grele de pe patul de moarte! Iata ce a spus parintele Iustin inainte de a-si da duhul VIDEO

PROFETIE CUTREMURATOARE si cuvinte grele de pe patul de moarte! Iata ce a spus parintele Iustin inainte de a-si da duhul VIDEO

Lumea l-a cunoscut drept ultimul mare duhovnic al Romaniei. Considerat un sfant al zilelor noastre, parintele Iustin Parvu a lasat un gol de neumplut in randul credinciosilor.

Odata cu ridicarea lui la cer insa vine si o profetie cutremuratoare. Monahia Fotini, una dintre calugaritele  care l-au ingrijit pe parintele Iustin in ultimele lui zile, povesteste cum s-a despartit duhovnicul de aceasta lume.

 

Ultimele cuvinte ale parintelui insa, nu au fost foarte clare, lasand loc de interpretari. Desi s-a ferit mult timp sa-i adreseze intrebarea legata de lupta impotriva cipurilor din actele de identitate, maicuta Fotini a indraznit in acea imprejurare.

 

Raspunsul parintelui nu a adus lumina. Din contra!

Citeste si: Este mare sărbătoare sâmbătă! Ce trebuie să facă cei credincioși de Adormirea Maicii Domnului - capital.ro

 

Cum parintele s-a oprit, cei de fata au banuit ca duhovnicul se referea la faptul ca, dupa un an, se va renunta la  cipurile pe documentele de identitate. Ei bine, despre altceva vorbea.

 

"Nu. 12 luni de libertate si vine urgie", a raspuns parintele, dupa cum confirma maicuta.

 

Ucenicii au incercat sa afle mai multe, dar parintele nu a mai raspuns, mai povesteste calugarita. Oricum ar fi, adevar sau interpretare prea simpla a unor vorbe grele, de prorocirile parintelui Iustin s-a auzit in intreaga Romanie.

 

Si nu doar o data acestea s-au dovedit a fi mai mult decat exacte. Sa fie, oare, vorba despre inceputul sfarsitului?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies