Problemele cu care s-a confruntat Vlăduța Lupău după naștere „Am crezut că mor de durere de oase și articulații” Ce s-a întâmplat cu artista

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 31 mai 2024, 02:20

Vlăduța Lupău despre durerile de oase

Sursa: Instagram- Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este mămica unui băiețel minunat, dar și o artistă îndrăgită de publicul din România. De curând, artista le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme s-a confruntat după naștere.

Cântăreața este dornică de a ajuta și alte mămici și femeie, care se confruntă cu aceleași probleme. Artista s-a plâns de dureri de oase și articulații.

Vlăduța Lupău a vorbit despre problemele de sănătate de după alăptare

Vedeta le-a mărturisit urmăritorilor săi faptul că după perioada de alăptare a micuțului Iair, aceasta a început să resimtă dureri de oase și articulații.

Artista a descoperit ceva ce i-a schimbat complet starea și a împărtășit asta și cu fanii.

Citește și: Cum a venit Culiță Sterp acasă, după ce a a lipsit două săptămâni. Iubita lui nu se aștepta să îl primească așa

„După ce am terminat alăptarea, am crezut că mor de durere de oase și articulații.

Știți că inclusiv la ecograf am mers, atât de tare mă dureau”,
a scris Vlăduța Lupău, în secțiunea Instastory.

Vlăduța Lupău le-a mărturisit fanilor că a început să consume colagen, iar astfel starea ei de sănătate s-a schimbat complet, iar durerile au dispărut. „Beau colagen și starea mea s-a schimbat  radical”, a mai adăugat artista. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „A venit potopul” Vlăduța Lupău, momente de panică în plină stradă. Ce s-a întâmplat cu artista

Artista a avut probleme cu articulațiile de la genunchi și de la degete, fapt ce a speriat-o destul de tare pe Vlăduța, crezând că e vorba de ceva mult mai grav.

Vlăduța Lupău a fost surprinsă de furtună

Și pentru că a avut parte de o zi liberă de la evenimente, Vlăduța Lupău s-a decis să meargă în parc și la cumpărături, însă clipele frumoase au fost stricate de

ploaie.

Citește și: Deea Maxer, vacanță de vis cu iubitul „Este motivul pentru care am venit în Abu Dhabi” Deea i-a pregătit ceva special lui Robert Drilea

„  Am fost să ne relaxăm în parc, ne-a prins ploaia, potopul”, a spus Vlăduța Lupău în secțiunea Instastory. Artista s-a udat din cap până în picioare, însă a fost fericită pentru faptul că a ajuns repede acasă.

Citește și: Vlăduța Lupău, imagini de senzație! „O dedicație” Cum a fost surprinsă una dintre cele mai îndrăgite artiste din România

Vlăduța a avut parte de o zi plină, în care a decis să se ocupe mai mult de aspectul ei fizic, dar și de micuțul Iair, care a fost încântat de prezența mamei sale. După ce ploaia s-a potolit, artista a plecat în oraș cu micuțul ei.