Probleme in Paradis? Sotia lui Erkan Pettekaya nu suporta sa il vada pe actor sarutandu-se cu Nurgul Yesilcay in serialul Furtuna pe Bosfor! Uite ce au comentat cei doi

Didem, sotia actorului Erkan Pettekaya, ar fi geloasa pe momentele de tandrete dintre el si actrita Nurgul Yesilcay pe platourile de filmare ale indragitului serial.

Se pare ca pe Didem o deranjeaza ca actorul este nevoit sa o sarute sau sa o imbratiseze pe actrita in scenele pe care le filmeaza impreuna. Cum, in serial, se apropie momentul nuntii dintre Cihan si Gulseren, scenaristul le-a pregatit cateva cadre de tandrete pe care acestia trebuie sa le respecte. Erkan a comentat pe aceasta tema si a spus ca: Atunci cand i se cere sa faca un lucru, il respecta pentru ca mereu se vor ivi situatii in serial care vor necesita o anumita atitudine.Jurnalistii au vrut sa o intrebe direct pe sotia lui Erkan despre acest detaliu care ar deranja-o, insa fara succes. La iesirea dintr-un restaurant, cei doi soti au fost intampinati de catre paparazzi si cand Didem a fost intrebata, aceasta a raspuns ca nu comenteaza. Oare sa fie adevarat ca e geloasa pe cei doi?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate