Prinţul Paul al României, dat în urmărire internaţională! Condamnat la 3 ani şi 4 luni în dosarul "Ferma Băneasa"

,
Prinţul Paul al României
Prinţul Paul al României condamnat la închisoare

Condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în dosarul "Ferma Băneasa", prinţul Paul, 72 de ani, a fost dat în urmărire internaţională, după ce poliţiştii nu l-au găsit acasă, pentru a pune în aplicare mandatul de încarcerare.


In articol:

Condamnare definitivă în cazul retrocedării ilegale a Fermei Regale Băneasa şi a Pădurii Snagov.

Judecătorii au pronunţat sentinţa finală în dosarul cu prejudiciul de 140 de milioane de euro. Poliţia a mers la adresele condamnaţilor pentru a pune în aplicare mandatele de executare a pedepsei.

Prinţul Paul al României, condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare

Paul al României a primit pedeapsa de 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în dosarul de retrocedare ilegală a Fermei Regale Băneasa, în timp ce omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la şapte ani cu executare. Este decizia definitivă.

Curtea supremă i-a condamnat şi pe oamenii de afaceri Benny Steinmetz şi Tall Benjamin Silberstein la cinci ani de detenţie.

Motivele pentru care au fost condamnaţi la închisoare cu executare

Aceştea sunt acuzaţi că în urmă cu zece ani au pus la punct un mecanism prin care să îl ajute pe Paul al României să recupereze Ferma Regală Băneasa şi Padurea Sangov, pe motivul că i-a aparţinut bunicului său, deşi în realitate nu avea drept de moştenire.

În urma aprobării retrocedării, bunurile au ajuns în posesia lui Remus Truică şi a unor interpuşi ai oamenilor de afaceri israelieni. Prejudiciul în cazul acesta este de 135 milioane de lei.

Citeste si: Momente de mare tensiune pentru Printul Paul si Remus Truica. Cei doi vor afla abia luni daca isi vor petrece sarbatorile dupa gratii sau acasa, cu familia

Prinţul Paul dat în urmărire internaţională, după ce nu a fost găsit de poliţişti acasă

Poliţia a ajuns acasa la Paul al României, unde au fost întămpinaţi de soţia acestuia, Lia. Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au plecat după aproximativ o jumatate de oră. Prinţul Paul nu a fost găsit la domiciliu.

Robert Truică a fost ridicat de poliţişti joi seară, de la domiciliul său din Snagov, pentru a fi încarcerat, au declarat surse juridice pentru Agerpres.

"La data de 17 decembrie, poliţiştii Staţiunii Snagov au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 17.12.2020, de către Curtea de Apel Braşov, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, condamnat la 7 ani închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice", informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Citeste si: „Se va abate jihadul asupra familiei voastre!” "Printul" Paul si consoarta, audiati in dosarul retrocedarilor ilegale

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ligi Puterea dragostei silicoane - Cele mai HOT imagini cu cea mai sexy blonda din casa dragostei

ÎNFIORĂTOR Un bărbat a făcut un accident și le-a spus medicilor că și-a ucis, acasă, soția și fiul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Momente de mare tensiune pentru Printul Paul si Remus Truica. Cei doi vor afla abia luni daca isi vor petrece sarbatorile dupa gratii sau acasa, cu familia

„Se va abate jihadul asupra familiei voastre!” "Printul" Paul si consoarta, audiati in dosarul retrocedarilor ilegale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies