Primul mesaj al Mădălinei Pamfile despre absența de la Bravo, ai stil! Celebrities și conflictul din platou: "Un contract nu stă în niște discuții!"

,
Primul mesaj al Madalinei Pamfile dupa absenta de la bravo, ai stil! celebrities

Madalina Pamfile a vorbit despre absenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captura Instagram]

Madalina Pamfile a luat pozitie in ce priveste ce s-a intamplat in lipsa ei la Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

La doua zile după imensul scandal din platoul Bravo, ai stil! Celebrities intre ea și Nicoleta Dragne și apoi "dispariția" de la filmările competiției de stil, Madalina Pamfile vine să spună ce s-a întâmplat în platou mai exact desi Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii a lămurit faptul că ea este absenta din cauza unor

probleme familiale fiind nevoita să plece din tara. Despre absenta Madalinei se știa de ceva timp, producția fiind informata de acest demers al concurentei.

Citeste si: S-a aflat! De ce Mădălina Pamfile lipseste de la filmările Bravo, ai stil! Celebrities și care va fi soarta ei în competiție

Madalina Pamfile, reactie fara precedent. Pleaca din platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Madalina Pamfile pleaca din platoul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Madalina Pamfile, primul mesaj dupa absenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Mai mult, Madalina a ținut să precizeze că a primit multe mesaje în care oamenii spun că ar fi fost "scoasa" din competiție din cauza conflictelor, însă concurenta a lămurit exact că nu așa stau lucrurile și că certurile intre femei sunt inevitabile, însă nu s-a ajuns sub nico forma la descalificare din cauza acestora: "Am primit destul de multe mesaje și aș vrea să vă povestesc despre ceea ce se întâmplă acum. Noi intre filmări avem pauze de câteva zile și se pot întâmplă foarte multe lucruri. Faptul că eu am fost absenta aseară se datorează altor motive pe care o să le vedeți. Nu se pune problema unei descalificări din cauza unei discuții pentru că discuții vor exista tot timpul și nu doar la televizor ci și în viață privata. Nu se pune problema că din cauza unei discuții, cineva să fie eliminat.

Un contract nu sta în niste discuții, sta în mai mulți termeni pe care noi trebuie să îi respectam și nu discuția în sine a făcut că eu să absentez.

Citeste si: Toată lumea o știe pe Mădălina Pamfile, dar puțini știu despre copilăria ei plină de durere. Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a fost înfiată la 3 ani

Madalina Pamfile despre conflictul in care a fost implicata la Bravo, ai stil! Celebrities: "Sunt discuții și tot timpul vor fi" 

Nu cred că trebuie să le luam nici noi foarte personal și nici cei de acasă. Sunt discuții și tot timpul vor fi. Noi suntem la televizor și e mult mai ușor să judeci de pe margine. Se întâmplă că în viață privata doua persoane să nu fie pe aceeași linie", a încheiat Madalina Pamfile mesajul pe Insta Story.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Fostă consilieră a lui Trump: Putin are un miros ciudat şi nu mănâncă la evenimente

Tensiunea atinge cote maxime in editia de astazi Bravo, ai stil! Celebrities! Ce noi conflicte izbucnesc intre cele mai aprige concurente

Variola maimuței: OMS avertizează autoritățile să ia 'măsuri intensive de sănătate publică'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

EXCLUSIV! Mădălina Pamfile pleacă de acasă pe ascuns la filmările Bravo, ai stil! Celebrities

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies