Primele imagini de la înmormântarea medicului Călin Doboș. Cum s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu și ce mesaj a transmis

Author: Alice Popescu

Bianca Dragusanu si medicul estetician Calin Dobos

Sursa: Instagram

Calin Dobos a fost condus pe ultimul drum, iar Bianca Dragusanu nu putea lipsi de la inmormantarea chirurgului vedetelor.

Oricât de discreta și-a dorit să fie, Bianca Drăgușanu nu a putut fi trecuta cu vederea în ziua înmormântării lui Calin Doboș, chirurgul vedetelor care a murit pe podul Basarab, miercuri, 26 octombrie, în jurul prânzului într-un teribil accident de motor. 

Cum a venit Bianca Dragusanu la inmormantarea medicului Calin Dobos

Diva a îmbrăcat un costum negru, foarte sobru care i-a pus în valoare silueta și a ales să îi duca celui care a făcut parte din familia ei și i-a dat numeroase sfaturi în ce o privește, un buchet de flori roz, dar și o imensa coroana de flori albe purtata de către unul dintre angajații sai.

Bianca Drăgușanu a purtat și ochelari de soare pentru a-și ascunde tristețea care a marcat-o profund în urma dispartiei lui Calin Doboș. Diva a publicat si o imagine cu ea din masina inainte de a ajunge la inmormantare punand o inimioara in dreptul numelui lui Calin Dobos.

Bianca Drăgușanu și Calin Doboș au avut o relație extrem de apropiata, iar ultima data când cei doi s-au întâlnit, vedeta a dezvăluit că i-a dat unul dintre cele mai importante sfaturi pe care îl vă urma cu sfințenie în amintirea lui.

( Sursa foto spynews.ro)

Ce i-a spus ultima data Calin Dobos Biancai Dragusanu

Bianca a dezvăluit că Doboș era unul dintre cei mai sufletiști și pozitivi oameni pe care i-a întâlnit. Medicul estetician a ajutat-o și pe mama ei, bolnava de cancer la acea vreme: "Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri.

Prietenul meu drag și cel mai bun doctor, și mai amuzat, și mai inteligent, prietenul meu, Călin Doboș a avut un accident. Nu a supraviețuit și îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicate, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e și mi-a spus: ”Bianca, viața merge înainte!”, a spus diva.

Calin Dobos s-a stinsi din viata miercuri, 26 octombrie 2022 intr-un accident pe Pasajul Basarab. Tragicul eveniment s-a intamplat in jurul pranzului:"

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că Daniela Crudu este însărcinată! Blondina plănuiește să reia legătura cu fosta ei prietenă: ”Să mă pună nașă la copil”

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

 

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies