Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Familia, ingenuncheata de durere

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 05 aug 2020, 17:42

Zeci de oameni s-au inghesuit sa il conduca pe Emi Pian pe ultimul drum.

Imagini de la priveghiul lui Emi Pian

Celebrul interlorp Emi Pian are parte de un priveghi organizat de familie. O multime de oameni a venit sa isi ramas bun de la el. 

Citeste si: Legatura incredibila dintre Jador si Emi Pian! Manelistul, legaturi stranse cu clanul Duduianu

Au fost lacrimi de durere acasa la Emi Pian. Capul clanului Duduianu va fi condus pe ultimul drum.

Ceremonia de rămas bun a avut loc la casa de lux a acestuia alături de zeci de oameni care au venit să-și ia rămas bun. În cadrul ceremoniei nu au lipsit lăutarii. Artiști ai muzicii de petrecere precum „Copilul de Aur” sau Costel Biju au cântat muzică de jale.

Citeste si: Ce legătură există intre Alina Pană de la Exatlon și moartea lui Emi Pian?

Adevarul despre "moartea" lui Nicolae Duduianu!

Adevarul despre "moartea" lui Nicolae Duduianu!  Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, ar fi murit când a auzit de decesul fiului său, a fost informația apărută la scurt timp de la decesul lui Emi Pian. Se spunea că Nicolae Duduianu a făcut infarct atunci când a auzit de decesul lui Emi Pian.

Nicolae Duduianu se află în arest. Fostul lider al clanului Duduienilor a fost arestat în 2019 pentru tentativă de omor, el fiind acuzat că ar fi lovit intenționat un bărbat cu mașina pe trecerea de pietoni, în sectorul 5 al Capitalei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. La acel moment pietonul s-a angajat în traversare, însă, atunci când a văzut că șoferul nu-i acordă prioritate, s-a iscat un scandal între cei doi. Nicolae Duduianu s-a enervat și l-a luat pe capotă pe pieton. Acesta a căzut sub roțile mașinii, iar interlopul a fugit de la fața locului.

În cele din urmă, după mai multe săptămâni de căutare, Duduianu a fost ridicat de acasă de mascați și arestat preventiv pentru 30 de zile.

Emi Pian, seful clanului Duduienilor a murit!

O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală. Cel care a murit este  Emi Pian, liderul clanului Duduienilor.

În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, anunţă Poliţia Capitalei.

Surse apropiate anchetei afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu, iar cel decedat face parte din clanul Pian, acesta fiind înjunghiat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Citeste si: Ce s-a întâmplat în București după moartea lui Emi Pian?

 

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!