Primele imagini cu cei mai indragostiti miri! Ozcan si Feyza Deniz, vis devenit realitate! Iata cum au fost surprinsi cei doi viitori parinti chiar in ziua cununiei civile!

Ozcan Deniz si Feyza Aktan si-au unit destinele si asteapta cu nerabdare venirea pe lume a fiului lor.

Ozcan Deniz traieste o frumoasa poveste de dragoste cu mai tanara lui iubita, Feyza Aktan de aproape doi ani si urmeaza sa devina parintii unui baietel.

Ozcan si Feyza Deniz vor deveni parinti peste o luna si jumatate. Numele ales pentru copilul lor ar fi Kuzey. Dupa finalul serialului "Mireasa din Istanbul", in luna iunie, ar avea loc nunta, dar tot în cerc restrans. Cei doi vor merge in luna de miere impreuna cu micutul Kuzey.
Desi initial presa turca a speculat ca cei doi indragostiti s-ar fi casatorit pe data de 8 martie, de ziua internationala a femeii, Ozcan Deniz a dezmintit totul.
Celebrul actor Ozcan Deniz a ales ca evenimentul sa aiba loc, seara trecuta, chiar in resedinta sa, intr-un cadru restrans, intim, in care cei doi soti au avut aproape doar rudele si cei mai buni prieteni. Ozcan Deniz s-a bucurat de sustinerea mamei si a surorilor sale, care au fost prezente la eveniment in cele mai elegante tinute.

Cei doi indragostiti s-au casatorit intr-o atmosfera destinsa, inconjurati de admiratia si dragostea rudelor si celor mai apropiati prieteni si au spus un "da" hotarat. Aleasa inimii lui Ozcan Deniz a fost o mireasa atipica, deoarece a ales sa poarte o rochie neagra, lunga, pentru a nu scoate in evidenta sarcina destul de avansata.

Cei doi soti Deniz au preferat sa stea departe de jurnalistii veniti sa culeaga informatii proaspete si au decis la un moment dat sa iasa la balconul casei lor, pentru a-i saluta.


(sursa foto: viata cu aroma de cafea; gecce.com.tr)

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate