Primele EXPLICATII OFICIALE! De ce a fost nevoie de 7 ORE pentru gasirea victimelor?

,

Purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Adrian Fulea, a dat primele explicatii oficiale referitoare la timpul mare de care a fost nevoie pentru gasirea victimelor accidentului din Apuseni.

"Localizarea s-a facut pe baza informatiilor primite de la operatorii de telefonie mobila. Ambele antene ale operatorului de telefonie mobila, in cazul apelului efectuat de medicul Radu Zamfir, sunt amplasate in judetul Cluj si ele acopera si o parte din judetul Alba. Noi nu interpretam datele primite de la operatorii de telefonie mobila, noi am transmis informatiile catre ISU Cluj si ISU Alba", a declarat Adrian Fulea, potrivit romaniatv.net.

Fulea a precizat ca primul apel al medicului a fost receptionat de catre serviciul 112 al STS luni, la ora 16.16. Convorbirea s-a intrerupt, iar medicul a fost sunat inapoi. La ora 16.20 au fost anuntate ISU Cluj, ambulanta, inspectoratele judetene de politie si jandarmerie. La ora 16.22, informatia despre accident a ajuns si la Ministerul Apararii Nationale.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Arafat anunță că se pot vaccina în etapa a doua și persoanele care nu se încadrează în criterii! Care este singura cerință

Codrin Ștefănescu: 'Liviu Dragnea era liber dacă ne votau toți cei pentru care ne-am luptat'

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

Etapa a doua de vaccinare contra Covid-19 începe azi! Cum vă puteți programa

Cât costă o vacanță la Disneyland cu tot cu bilete de avion pentru o familie cu doi copii

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies