Primarul care are o adevarata gradina zoologica in curte! Iata ce pasiuni ciudate are acest edil

Nu poti sa nu te intrebi daca nu cumva si-a gresit cariera! E drept, oamenii il respecta si l-au ales primar, dar marea lui pasiune sunt animalele.

Va vine sau nu sa credeti, a reusit sa-si dreseze porcul! Din biroul sobru de politician ocupat, in ograda cu oratanii... Faceti cunostinta cu primarul cu pasiuni ciudate! Nu joaca table, nici fotbal, ci creste porci ca pe caini.

Primarul are o explicatie cel putin la fel de haioasa ca hobby-ul ciudat: prea multa munca printre vrafuri dosare si chitante nu face deloc bine la sanatate, asa ca imediat dupa serviciu, scroafa Fronita il face sa uite de toate, mai ceva ca un psiholog cu atestat. Unde mai pui ca e mult mai ascultatoare ca subalternii!  Pana si strutii ii mananca  direct din palma!

Primarul recunoaste: daca in cazul strutilor, painea face minuni, cand vine vorba de angajatii din primarie... Lucrurile stau altfel! Mai in gluma, mai in serios, barbatul se gandeste si la vremea in care nu va mai fi primar. Are de gand sa-si deschida o ferma de toata frumusetea.

Un primar cu pasiunea lui. Daca pe unii ii relaxeaza convietuirea cu animalele, alti edili scapa de stresul din birou tragand de fiare! Pentru un edil, greutatile cetatenilor sunt comparabile cu cele pe care le tine pe piept. Le rezolva cat ai zice „fitness”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate