Prima reacție a lui Gigi Becali, în urma scandalului în care a fost implicat părintele Calistrat: „Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 nov 2022, 10:40

Prima reacție a lui Gigi Becali, în urma scandalului în care a fost implicat părintele Calistrat: „Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o”

Sursa: Facebook

În urmă cu doar câteva săptămâni, părintele Calistrat a fost filmat în timp ce lovea o femeie, în curtea bisericii, în urma unor discuții mai aprinse care ar fi început chiar din timpul slujbei, iar, acum, Gigi Becali a spus ce părere are despre cele întâmplate.

Gigi Becali a spus, pentru prima dată de când părintele Calistrat a fost filmat lovind o feme ie, ce părere are despre acest incident. Milionarul este o persoană extrem de credincioasă și nu s-a abținut din a-și face publică opinia.

Gigi Becali critică modul în care părintele Calistrat a reacționat

După ce părintele Calistrat a fost surprins lovind o femeie, lumea s-a împărțit în două.

Mulți au sărit în apărarea preotului, dar Gigi Becali a condamnat reacțiile duhovnicului. Acesta este de părere că vinovată pentru cele întâmplate este femeia, deoarece l-a instigat pe slujitorul Domnului.

Cu toate acestea, patronul FCSB a afirmat faptul că preotul „are nevoie de smerenie”, deoarece acesta este și motivul pentru care a fost supus unei asemenea încercări.

Mai mult decât atât, omul de afaceri susține că părintele Calistat a greșit atunci când, auzind relele pe care femeia i le-a dorit, i-a urat și ei să aibă parte de același lucru, cea ce nu

reprezintă deloc un comportament firesc pentru un preot.

Citește și: Pedeapsa primită de Calistrat Chifan după ce a agresat fizic două femei. Preotul a fost reclamat și la poliție

„Este o operaţiune pe care Dumnezeu a permis-o. Nu e treaba mea să-l judec pe părinte, că e un foarte bun teolog şi îmi place de el. Dar trebuie să ştie că s-a permis asta pentru smerenie, pentru că are nevoie de smerenie la toată teologia pe care o are şi la toată trăirea, şi la toată lucrarea pe care o

face.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dacă-i spune Calistrat femeii ăleia că «să-ţi dea Dumnezeu ţie ce mi-ai făcut mie» … păi un duhovnic zice să te ierte Dumnezeu. Asta este răzbunare, nu e lucru duhovnicesc. Eu l-am văzut cum vorbeşte, este tobă de teologie, dar asta nu înseamnă acum că părintele trebuie să ne dorească nouă ce blestemăm noi sau dacă greşim ceva, ne dă părintele cu ceva în cap”, a spus Gigi Becali pentru

romaniatv.net.

Gigi Becali insistă că femeile l-au provocat

Latifundiarul din Pipera este de părere că femeile știau că părintele Calistrat va reacționa în acest fel, motiv pentru care l-au provocat intenționat, conștiente fiind de tot ceea ce urma să se întâmple.

„Noi îi luăm apărarea, nu că eu sunt cineva, poate Dumnezeu aşa a vrut, părinte, mai multă smerenie, fii mai blând şi mai smerit.

Şi să lăsăm jargoanele la predici. În biserici se spun pilde, nu jargoane. În cazul lui Calistrat, dacă femeile alea îl ştiau că e iute la mânie, s-au dus şi l-au instigat.

Citește și: Connect-R, reacție dură după ce preotul Calistrat a declarat că nu regretă că a lovit o enoriașă: "Dacă era mama în locul femeii"

Dacă părintele Calistrat era cu capul în jos şi nu vorbea cu jargoane, păi ele nu se duceau la el, că ştiau că dacă îi bagă piedică, o să le zică: Ei,

copiii tatii… Şi plecau mai departe. Dar ele ştiau că o să le dea o palmă. Păi dacă vede Patriarhul că el spune să dea Dumnezeu ce mi-ai dorit, îl ia la anchetă”, a mai spus acesta.

 


Spiritele nu par să se calmeze deloc între Roberta și Sebastian. Deși s-au întâlnit, inițial, pentru a vorbi despre punctul în care se află, în prezent, cei doi au început un nou scandal.