Prima reactie a Alexandrei Ungureanu dupa scandalul din Gala! Ce mesaj cu subinteles a lasat cantareata

Author: Alice Popescu
Alexandra Ungureanu, lacrimi in Gala
Sursa: Instagram

Alexandra Ungureanu a vrut sa isi descarce sufletul in fata fanilor si a spus exact ce a simtit dupa Gala "Bravo, ai stil!"Celebrities.

Alexandra Ungureanu si Andreea Tonciu au avut in Gala un schimb de replici extrem de taioase, fiecare argumentandu-si in fellul ei reactiile sau iesirile mai mult sau mai putin justificate. 

Alexandra a avut o tinuta care a starnit un val de aprecieri din partea fashion editorului Maurice Munteanu care au emotionat-o pana la lacrimi pe cantareata.

Alexandra Ungureanu, mesaj pentru fani

Citeste si: Emily Burghelea a plans la propria nunta! Ce a facut-o sa verse lacrimi in biserica

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Îmi aduc aminte câte emoții am avut atunci când am intrat, pentru prima dată, în competiție. Am luat încă de atunci experiența "Bravo, ai stil!" ca pe o mare provocare și sunt tare mândră că am spus "da".

Moda era pentru mine deja o preocupare, însă un reality show era ceva cu totul nou, ceva ce nu am mai accesat.

Ce nu am bănuit atunci e că voi fi nevoită să lupt ca să-mi apăr principiile, valorile și felul de a fi. Am făcut-o și o voi face de câteori va fi nevoie. Și asta pentru că eu cred cu tărie că trend-urile vin și pleacă, dar educația, rafinamentul și bunul simț nu se demodează! Mi-o confirmă asta sutele de comentarii și mesaje de susținere primite de la voi. Vă

mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-o arătați. Sunt copleșită de reacția voastră. Sunteți minunați!"

Citeste si: Theo Rose, dezvaluiri despre viata sexuala: "Am vrut sa simt!"

 

Alexandra a mai spus ca a avut parte de o seara foarte grea cu multa tensiune si lacrimi si in ciuda obstacolelor, cantareata va lupta pana in panzele albe sa ajunga in Finala.

Pentru mine a fost o seară extrem de dificilă si emoționantă! S-a adunat multă tensiune în competiție. Imi doresc ca data viitoare sa fie doar lacrimi de fericire. Pentru că vreau să merg mai departe, indiferent de obstacolele care mi se arată în față. Vreau să-mi demonstrez mie că pot ajunge până în finală, când câștigătoarea e stabilită doar de aprecierile și voturile voastre.

Știu că e o mare provocare, dar mai știu ca vă am aproape pe voi și că îmi sunteți alături necondiționat. Iar asta e, pentru mine, cel mai mare câștig.