Prima nominalizare a săptămânii la Survivor România 2021! Zannidache, atac fără precedent: ''Am simțit nevoia să o jignesc și eu...''

,

Faimoșii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, un cocurent va fi propus spre nominalizare. Ce concurent din echipa Faimoșilor va fi propus spre eliminare la consiliul din această seară?


In articol:

Faimoșii au pierdut cel mai important joc al săptămânii, jocul de imunitate. Echipa roșie va fi nevoită să nominalizeze un concurent la consiliul din această seară care va fi propus spre eliminare.

Publicul își va putea vota favoritul din echipa Faimoșilor care să rămână în competiția Survivor România 2021. Cum îți poți vota favoritul din echipa Faimoșilor?

Cum vă puteți vota favoritul din echipa Faimoșilor?

La consiliul din această seară un concurent din echipa Faimoșilor a fost propus spre eliminare, spre surprinderea tuturor. Înainte de a începe nominalizarea serii, Daniel Pavel a anunțat cum vă puteți vota favoritul din echipa Faimoșilor.

”În câteva momente vom deschide linile de vot pentru ca voi cei de acasă să vă puteți susține concurentul favorit exclusiv prin sms, vă reamintesc că orice sms trims înainte de a declara deschise linile de vot, nu va fi luat în considerare. Pentru a susține concurentul favorit trimite sms la 1230 cu numele acestuia așa cum este afișat pe ecran. Tariful fiecărui sms este de 1,19 euro\ TVA inclus.”, 

a anunțat Daniel Pavel la începutul consiliului.

Consiliu de nominalizare
Prima nominalizare a săptămânii

Faimoșii vor face prima nominalizare a săptămânii, vor propune un coleg din echipă spre elimiare. Înainte de nominalizare are loc un moment tensionat, Elena răbufnește și spune totul despre trauma prin care trece. Faimoasa este terorizată de Zanni, pe care la un moment dat la acuzat că îi fură mâncarea, iar din acel moment tânărul i-a declarat război.

Elena a ajuns l-a captul răbdării, nu mai suportă jignirile pe care Zannidache i le aduce, se simte epuizată psihic.

Citeste si: Final incredibil la Survivor România 2021. Cine a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii? Ce echipa va fi nevoită să nominalizeze un coechipier

Zannidache face dezvăluiri incredibile, a mărturisit că se aștepta să primească lovituri din partea unei femei, pentru că de obicei așa fac ele și după încep să plângă. 

”Mă lupt cu oricine de aici până la disperare, nu există să mă opresc vreodată, fiecare are dreptatea lui, eu am dreptatea mea, nu există că ei să aibă drepate pentru mine, eu știu clar, nu îmi place de Elena, da deloc, o văd cea mai falsă, nu i-am zis-o niciodată, am vorbit cu Elena între patru ochi și i-am spus cum văd situația că mi-a spus Zanni uite mă marginalizează toată lumea, i-am spus cum cred eu, mie nu-mi place de ea, e falsă rau.

Până a îndrazint să să ma întrebe pe mine dacă i-am furat mâncarea...am simțit nevoia să o jignesc și eu.”, a mărturisit Zannidache.

Zanni spune totul despre Elena
Zannidache, dezvăluiri fără precedent

Citeste si: Simona Hapciuc a aparut cu ochiul VÂNĂT la Survivor Romania 2021, în urma loviturii lui Moroșanu! Motivul pentru care Sorin lipseste in primul joc de imunitate al săptămânii

Faimoșii au decis cine va fi nominalzat și va merge spre eliminare

Faimoșii au decis cine va merge spre eliminare. Voturile au fost foarte strânse între doi cocurenți, Sebi și Roxana Nemeș. Sebi este unul dintre cei mai noi concurenți de la Survivor România 2021, dar și cel care a pus bazle noii alianțe din echipa Faimoșilor. El a fost votat într-un număr mare de coechiperii săi.

Concurentul propus spre eliminare este Roxana Nemeș, Faimoșii au decis ca ea să fie nominalizată la acest consiliu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Final incredibil la Survivor România 2021. Cine a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii? Ce echipa va fi nevoită să nominalizeze un coechipier

ULTIMA ORĂ Poliţistul care l-a ucis pe George Floyd a fost găsit vinovat pentru toate acuzaţiile

BOMBĂ! Când va fi ZANNI eliminat de la Survivor România! Greșeala FATALĂ pe care a comis-o

Simona Hapciuc a aparut cu ochiul VÂNĂT la Survivor Romania 2021, în urma loviturii lui Moroșanu! Motivul pentru care Sorin lipseste in primul joc de imunitate al săptămânii

De la ce a pornit războiul dintre Jador și Culiță la Survivor Romania 2021! Adevăratul motiv ar fi ieșit la iveală: ”Știi când ai jignit-o pe Georgiana?”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies