Prima luare de OSTATICI in Bucuresti! Angajatele unui oficiu postal au fost sechestrate si amenintate cu toporul VIDEO

Prima luare de OSTATICI in Bucuresti! Angajatele unui oficiu postal au fost sechestrate si amenintate cu toporul VIDEO

Patru angajate ale unui oficiu postal din Bucuresti au trecut prin clipe de groaza astazi dupa ce un barbat in varsta de 34 de ani le-a amenintat cu un topor.

Una dintre femei a facut un atac de panica, iar celalalte s-au ascuns. Se pare ca barbatul, care se numeste Florin Iedbala, nu a intentionat sa le faca rau femeilor, ci doar sa atraga atentia asupra sa.

Nu prea a avut noroc, pentru ca in scurt timp politistii l-au imobilizat si l-au dus la Sectia 25 de Politie. Una dintre femei a ajuns la Spitalul Municipal Bucuresti in stare de soc, iar celalalte angajate au ramas sa dea declaratii politistilor.

Din primele informatii, se pare ca atacatorul dorea sa-si faca cunoscute opiniile politice si avea chiar cateva solicitari. In mai putin de 5 minute insa tot spectacolul oferit de barbat s-a incheiat iar el s-a ales cu o pereche de catuse.

Solicitarile barbatului nu sunt tocmai de ignorat. Acesta a scandat in incinta oficiului postal ca vrea ca taxele din tara sa fie la nivelul celor din Italia dar si ca isi doreste ca Republica Moldova sa fie alipita Romaniei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate