Prima Gala a sezonului doi „Puterea Dragostei” a pus Kanal D pe primul loc in topul audientelor, pe toate targeturile

Cati telespectatori au urmarit editia in care s-a anuntat eliminarea unei concurente?

Sambata, 20 iulie, la Kanal D a fost difuzata prima Gala a celui de-al doilea sezon al emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei”. In cadrul Galei, urmarita de peste o jumatate de milion de romani, in fiecare minut al difuzarii, telespectatorii au putut afla cine a fost prima concurenta eliminata din show. Bianca Comanici, fosta castigatoare a primului sezon „Puterea Dragostei”, a parasit emisiunea de la Kanal D.

Kanal D a fost lider absolut de audienta cu show-ul prezentat de Andreea Mantea. In intervalul 15:30 – 19:00, statia s-a clasat pe primul loc pe toate segmentele de public monitorizate: Comercial, All Urban si National.

Sambata, 20 iulie, in intervalul orar mai sus mentionat, Kanal D a inregistrat 2,7% rating si 16,8% cota de piata, pe targetul Comercial, 3,8% rating si 15,1% cota de piata, pe targetul National, si 3,0% rating si 12,5% cota de piata, pe targetul All Urban. Minutul de aur, atins la 18:48, aproape un milion (958.000) de fani ai emisiunii „Puterea Dragostei” erau cu ochii pe Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate