Prietenii AU IMPETRIT cand au vazut-o! S-a filmat IMEDIAT dupa o operatie de marire de buze. ARATA HORROR

Author: B.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:03

Din dorinta de a fi cat mai sexy, din ce in ce mai multe fete apeleaza la medicii esteticieni pentru a-si face diverse modificari ale corpului.

Cea mai populara interventie ramane marirea sanilor, urmata indeaproape de marirea buzelor. Ce este si mai grav este ca multe tinere nu stiu punctul in care trebuie sa se opreasca, si ajung astfel sa arate ca niste adevarati monstri.

Este si cazul tinerei din clipul de mai jos, care s-a filmat imediat dupa ce a iesit dintr-o astfel de interventie. Gura ei este total deformata, iar ea abia poate vorbi.Este o moda din ce in ce mai periculoasa, iar acest lucru are repercursiuni asupra sanataţii tinerelor care incearca asta. Injecţiile cu Botox au ajuns sa deformeze chipurile a sute de mii de femei, care nu au stiut cand sa spuna "Stop".

Un video postat recent pe internet ingrozeste de-a dreptul privitorii, care se uita la o tanara proapsat iesita dintr-o operaţie de marire a buzelor.
Tanara abia poate vorbi, iar gura ei arata hidos, fiind total deformata.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!