Prezența lui Andrei o copleșește pe Bianca! Oare se înfiripă ceva între cei doi? Aflați joi, 19 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 ian 2023, 19:53

 Am vrut să-ți văd zâmbetul!

Sursa: Captură KANAL D

Concurenții din noul sezon ”Casa Iubirii” încep ușor-ușor să se cunoască, iar fiorii iubirii încep să-și facă simțită prezența.

Noul sezon al emisiunii ”Casa Iubirii” a început promițător, noii concurenți sunt puși pe fapte mari și vor cu orice preț să trăiască fiorii iubirii la intensitate maximă. Băieții au început deja să facă pași mărunți către fete, iar cel care s-a decis să fac un pas extrem de important a fost Andrei, care pare să o placă pe Bianca, concurenta din primul sezon, care a decis să rămână în casă pentru a-și găsi

sufletul pereche.

Se înfiripă ceva între Bianca și Andrei?!

Natalia merge în camera roșie, acolo unde urmează să-l cunoască mai bine pe Marinel. Se pare că zâmbetul tânărului face ravagii în casa fetelor, căci este un subiecte intens dezbătut.

Marinel a fost extrem de entuziasmat să o vadă pe Natalia în camera roșie, nu se aștepta ca ea să-l aștepte.

Natalia: Am vrut să-ți văd zâmbetul!

Marinel: Da? E un subiect zâmbetul meu?

Natalia: Este un subiect foarte mare la noi în casă.

Marinel: Serios?

Natalia: Da!

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Citește și: Alexandru, noul concurent din Casa iubirii, a izbucnit în lacrimi! Iată ce mărturisiri tulburătoare a făcut carismaticul tânăr despre povestea lui de dragoste care i-a devastat sufletul recent! „Era extrem de geloasă! Ne-am certat foarte urât!”

Natalia recunoaște că îi place foarte mult zâmbetul lui Marinel și evită să se uite în ochii lui.

Andrei și face apariția în casa fetelor, concurentele rămân uimite, iar Bianca nu-și poate lua ochii de el. Tânărul se așează pe canapea lângă brunetă și scoate din buzunar o cutiuță roșie în care se află o brățară pe care i-o pune la mână Biancăi. 

Bianca este foarte emoționată și nu știe cum să reacționeze, zâmbește fără oprire, fără să-l privească pe Andrei.

Cristina va izbucni în lacrimi! „Mi-a amintit de familia mea” Aflați ce anume o va deranja la comportamentul lui Radu și ce se va întâmpla cu relația lor, luni, 6 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Ce fac și cu ce se ocupă Sorin și Nicoleta la scurt timp după finala ”Casa Iubirii”. Foștii concurenți au făcut un pas important în relația lor și sunt în toiul pregătirilor: ”Abia aștept să vă arăt rezultatul final”

Bianca tremură de emoții, în timp ce băieții îl îndeamnă pe Andrei să o sărute. 

Aflați ce se întâmplă între cei doi, joi, 19 ianuarie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.