Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plina in Balanta

,

Previziuni Urania pentru perioada 31 martie – 6 aprilie 2018. Luna Plină în Balanţă.

Berbec
Intre 31 martie şi începutul zilei de 2 aprilie, condiţii astrale care alimentează disputele, nervozitatea, intoleranţa şi incapacitatea de a asculta sau accepta punctul de vedere al celuilalt. Ambiţii şi chef de răfuială între soţi. Pe 31 martie, la prânz, va avea loc Luna Plină în Balanţă, chiar în această casă a VII-a, a relaţiilor parteneriale, care ridică un semn major de atenţionate cu privire la contracte şi negocieri. Procesele şi litigiile pot depăşi barierele unui simplu conflict de interese. Tot pe 31 martie, Venus va intra în zodia Taurului, declanşând o perioadă favorabilă micilor câştiguri sau unui context care să le permită nativilor să rezolve chestiuni salariale. Unele persoane, care se confruntă cu dificultăţi financiare, pot susţine o activitate suplimentară retribuită care să le permită astfel rezolvarea chestiunilor curente de viaţă. Posibili bani provenind din premii şi recompense, Între 2 aprilie, după ora 00:58′, şi dimineaţa zilei de 4 aprilie, cineva subminează interesele materiale majore ale Berbecilor. Chestiunea poate să funcţioneze şi în cazul celor care au în derulare procese de moştenire sau partaje, demersuri legale pentru a ieşi din indiviziune sau pentru a obţine favoruri, înlesniri, păsuire. Situaţia se desfăşoară în ascuns, departe de ochii lumii până când se va revela ca atare. Între 4 aprilie, după ora 08:55′, şi seara zilei de 6 aprilie, mai ales cei tineri vor fi motivaţi să caute o direcţie nouă de viaţă pe care să o cultive în vederea unui progres personal (material, moral, cultural, religios) sau profesional. Pe 6 aprilie, după ora 20:02′, Luna va activa maleficii din casa ridicării în rang şi-le va pune ambiţia şi voinţa ori combativitatea şi rezistenţa nervoasă la încercare. Răstimp dificil din cauza celor cincisprezece cuadraturi care se realizează între casa I a personalităţii lor şi sectorul vieţii sociale.
Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Citește și:

Ce sa NU faci in ziua de FLORII, ca sa nu atragi ghinionul! E absolut INTERZIS

Astazi crestinii ortodocsi praznuiesc "Sambata lui Lazar"! Ce nu au voie sa faca cu o zi inainte de "Sarbatoarea Floriilor"? Este mare pacat!

Reteta pentru Florii: Tort cu crema de zahar ars

Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de joi, 1 octombrie - Prima parte - VIDEO. George, atac dur la adresa Andreei!

Curs valutar BNR joi, 1 octombrie 2020. Leul creste usor in fata dolarului si a monedei europene!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies