Previziuni Urania pentru perioada 2 – 8 iunie 2018. O pereche astrala frumoasa: Soare – Mercur. O zodie va avea NOROC URIAS

,

Previziuni Urania pentru perioada 2 – 8 iunie 2018. O pereche astrală frumoasă: Soare – Mercur.

Berbec

 

Între 2 şi 3 iunie noaptea, nemulţumiri legate de felul în care îşi desfăşoară activitatea sau de piedicile apărute în calea unor proiecte. Există o nemulţumire generală, din categoria „din toate câte puţin". Berbecii identifică o serie de cauze dar, în egală măsură, îşi dau seama că sunt sectoare de activitate care îi privesc direct şi pe care nu le pot controla.

De aceea, ar trebui să se oprească din acest fel de măcinare interioară, ar trebui să se calmeze şi să aştepte, cu înţelepciune, o etapă favorabilă lor. Între 3 iunie, după ora 01:07′, şi 5 iunie, la prânz, prietenii le fac surprize cu voia sau fără voia lor. Berbecii ar putea fi şocanţi de aceştia: de o informaţie, ca atare, de felul ieşit din comun al acelora de a privi evenimentele.

 

Schimbul de idei va fi destul de energic iar Berbecii pot primi sfaturi, avertismente sau somaţii care vizează relaţia lor în care se spun pe şleau lucrurilor pe nume. De aceea, nu întotdeauna aceste întâlniri pot face plăcere; de la caz la caz, unele pot enerva, altele alarma sau indispune. Între 5 iunie, după ora 13:54′, şi începutul zilei de 8 iunie, oboseală interioară, moleşeală, incapacitate de a se mobiliza pentru activităţi practice; posibile clipe de melancolie.

Pe 8 iunie, după ora 00:26′, starea lor fizică şi psihică se schimbă radical: nativii îşi vor reveni la normal, vor fi activi, energici şi dispuşi să-şi asume lupte, confruntări ori să dea curs unor iniţiative. Întreaga săptămână se conturează posibilitatea de a efectua plimbări, mici excursii, călători de scurtă durată. Momente bune pentru a primi informaţii, pentru a asimila ştiri ori pentru a asimila cunoştinţele necesare în cadrul pregătirii şcolare/profesionale.
Clipe de disconfort domestic, ostilităţi şi încăpăţânări generate de mai mule planete în semnul lor zodiacal care îi provoacă.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alex de la "Razboinicii" (Exatlon) vrea inapoi in Dominicana! Pe cine vrea sa ia cu el in noua echipa

Apropiat al lui Orban, surprins când îi spune unui liberal cum să voteze

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Giani Kirita, Catalin Cazacu si Stefan Floroaica, fosti concurenti la Exatlon, s-au reunit la ziua uneia dintre cele mai iubite vedete din Romania! A fost surpriza, s-au ascuns...

Horoscop lunar iunie 2018 Oana Hanganu. Mai multe evenimente astrologice importante vor influenta toate zodiile! Afla cum va fi luna Ciresar pentru tine!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies