Previziuni astrologice cu Minerva pentru anul 2024: Peisajul financiar poate suferi schimbări semnificative pentru o anumită zodie în acest an

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 ian 2024, 14:47

Astrologul Minerva

Sursa: pixabay.com , youtube.com

Ce prevăd astrele pentru anul 2024 pentru toate zodiile?

Minerva a fost prezentă în emisiunea Te Ascult, prezentată de Ilinca Vandici. Aceasta a vorbit despre astrologie, dar a oferit și previziunile pentru fiecare zodie în parte. Iată ce urmează în anul 2024, pentru fiecare zodie în parte.

Care sunt previziunile astrologice pentru anul 2024?

Invitată în podcastul realizat de Ilinca Vandici, Minerva a prezentat principalele evenimente care vor avea loc în anul 2024, dar și provocările prin care vor trece toate semnele zodiacale în acest an.

În acest an Pluto intră în Vărsător, începând cu data de 21 ianuarie, iar acest lucru reprezintă moartea și renașterea. Mai exact, asta înseamnă că putem scăpa de anumite lucruri care nu ne mai aparțin. Multe persoane vor renunța la meseriile care i-au consacrat și revin la meseriile care le face plăcere. Pluto este planeta transformărilor, iar Vărsătorul este semul progresului, ceea ce înseamnă că va fi un an bun pentru mai multe semne zodiacale.

De menționat este faptul că aceste previziuni nu i se pot întâmpla unei singure persoane ci sunt generalități, aceste lucruri i se pot întâmpla unei persoane în timp ce altei persoane nu.

Horoscop 2024 – Berbec

Prezența lui Pluto în Capricorn cât și în Vărsător, în 2024, sugerează un an de reevaluare a ambițiilor și a relațiilor sociale ale acestor nativi.

Potrivit astrologului, este bine ca acest semn zodiacal să fie deschis către căi de carieră inovatoare și de prietenii care să îi ajute să gândească anticipativ.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Horoscop 2024 – Taur

Pentru nativii din zodia Taur, aceste tranzite duale, îi încurajează să își regândească valorile și resursele.

Peisajul financiar poate suferi schimbări semnificative, atât în bine cât și în rău.

Horoscop 2024 – Gemeni

Influența lui Pluto le poate schimba convingerile religioase și filozofia de viață a acestor nativi. Ar putea explora activități intelectuale neconvenționale.

Citește și: Previziuni astrologice pentru 2024: Cel mai bun an pentru 3 zodii. Horoscop complet

Horoscop 2024 – Rac

Racul trebuie să se aștepte la schimbări în ceea ce privește resursele comune și legăturile emoționale, atât la nivel personal cât și la nivel global. Conexiunile profunde pe care le fac acum s-ar putea să se transforme în ceva la care nu nici nu visează în acest moment.

Horoscop 2024 – Leu

Pentru Leu, le poate fi afectată ideea de parteneriat atât profesional cât și personal.

Astrologul îi sfătuiește să fie cât mai deschiși în ceea ce privește colaborările neașteptate și la conexiunile emoționale profunde.

Horoscop 2024 – Fecioară

Tranzitul lui Pluto prin Vărsător, determină o explorare profundă a bunăstării fizice și mentale. De asemenea, îi va ajuta să adopte practici inovatoare de sănătate și bunăstare și o rutină care îi poate duce la transformarea lor interioară și de mentalitate.

Horoscop 2024 – Balanță

Acești nativi s-ar putea trezi redefinindu-și abordarea asupra creativității și exprimării de sine. Balanțele ar putea să se elibereze de frici și de timiditate și să își afirme cu curaj individualitatea. Atunci când ceva nu le merge bine, ar trebuie să devină mai consecvenți.

Horoscop 2024 – Scorpion

Scorpionii pot experimenta schimbări profunde în dinamica relațiilor de familie, pot renunța la posesivitate ceea ce poate duce la vindecarea emoțională. Iar legăturile personale se pot întări armonios din acest punct de vedere.

Citește și: Zodiile care se vor căsători în 2024

Horoscop 2024 – Săgetător

Săgetătorii ar putea observa anumite schimbări în comunicare și în relațiile sociale care le aparțin. Minerva îi sfătuiește pe acești nativi să folosească toate oportunitățile pe care le au pentru a-și împărtăși ideile cu ceilalți și pentru a-și extinde orizonturile intelectuale.

 

Horoscop 2024 – Capricorn

Capricornul, tranzitul lui Pluto îi va ajuta să se transforme personal și să se autodescopere. Introspecția profundă poate duce la stabilitate interioară semnificativă.

Horoscop 2024 – Vărsător

Influența lui Pluto nu le va aduce Vărsătorilor doar transformare ci și idei originale. De cele mai multe ori vor avea idei geniale. Vor trebui să își accepte unicitatea și să descopere noi căi de afirmare și de creștere personală.

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2024 aduce schimbări pentru multe zodii: Iată care vor fi cele mai afectate

Horoscop 2024 – Pești

Călătoria lui Pluto prin Capricorn și Vărsător poate avea un impact asupra tărâmurilor spirituale și ale subconștientului Peștilor. Se vor cufunda în meditație și își vor analiza visele și vor învăța să își exploreze lumea interioară reușind să se pună în slujba celorlalți.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!