PREVIZIUNI 2019: Ce aduce durul SATURN, planeta KARMEI, în Capricorn, pentru fiecare ZODIE? La ce vei fi PROVOCAT? Saturn nu glumeşte!

PREVIZIUNI 2019. Saturn este cea de-a şasea planetă de la Soare şi are nevoie între 28 şi 30 ani pentru a face o revoluţie completă în jurul Soarelui. În fiecare an, Saturn întră în mişcare retrogradă pentru aproximativ 5 luni, aşa cum a fost şi în acest an, din 18 aprilie 2018 până pe 6 septembrie 2018.

Saturn este figura parentală din galaxie ce are o abordare de “iubire dura”, impingandu-ne în cele mai provocatoare lecţii ale vieţii pentru a dobândi putere şi înţelepciune.

Saturn este prea aspru să fie considerat un drăguţ.

Saturn se află încă de la finele anului 2017 în zodia Capricorn – pe care o şi conduce!

Deci este acasă la el, având o forţă de nezdruncinat – şi va fi acolo până în decembrie 2020. Practic, Saturn nu a mai fost în Capricorn de acum aproape 30 ani (între anii 1988-1991)!! Pentru unii dintre noi, cu vârste de sub 30 ani, Saturn e prima dată în viaţă lor în Capricorn, cu lecţii severe pentru prima dată. Pentru alţii, este a doua oară.

Aminteşte-ţi cum şi ce ai învăţat şi construit în acei ani că să simţi cum este această energie.

Mişcarea să retrogradă din acest an în combinaţie cu întregul spectru astral al finalului de an 2018 generează anumite influenţe importante pentru fiecare zodie pe durata anului 2019 pe care le vom află în continuare.

Saturn este cel ce ne face să construim lucruri durabile în viaţă noastră: propria persoană, relaţii, joburi, case, orice. Însă, că în orice construcţie, sunt etape dure, sunt lecţii severe, e nevoie de răbdare chiar şi când totul pare a nu ieşi, de disciplină când ne vine să o luăm la fugă, de credinţă atunci când nu mai sperăm. Dar ce iese e valabil pentru zeci de ani. De aceea Saturn nu e comod dar e necesar.

Saturn este planetă karmei, a disciplinei şi al spiritului justiţiar. Saturn conduce responsabilitatea, implicarea şi maturizarea. Este o planetă cu energie masculină, bătrână şi înţeleaptă care crede în muncă susţinută şi asiduă şi în a-ţi reuşi ceea ce faci dacă eşţi serios şi perseverent. Nu poţi să apelezi la scurtături şi şmecherii cu Saturn, el pur şi simplu nu îţi va permite asta şi te va duce înapoi în zonele unde ai performat superficial că să o iei de la capăt şi să mai încerci o dată.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies