Preț iPhone 14: Cu cât se vând noile modele lansate de Apple! Cu ce funcții noi și în ce culori disponibile vine iPhone14

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 08 iun 2023, 01:00

Ce preț are iPhone 14, noul model lansat de Apple

Sursa: Instagram iStyle

Prețuri iPhone 14, noile modele de telefoane din seria iPhone 14, au fost anunțate miercuri de compania americană Apple, odată cu lansarea lor!

Noua serie de telefoane iPhone 14 a fost lansată miercuri de compania americană Apple care a dezvăluit și ce prețuri vor avea toate cele patru modele iPhone 14 din noua gamă, dotată cu o funcție nouă.

Toate modele de telefoane din seria iPhone 14 sunt  capabile să trimită un apel de ajutor prin satelit în timpul unei situaţii de urgenţă! 

Citeste si: Cât costă noul iPhone SE 3. Telefonul are suport 5G și procesor A15 Bionic. Lista completă a specificațiilor

Preț iPhone 14, noul model lansat de Apple 

Compania americană Apple a lansat miercuri noua gama de telefoane iPhone 14, ocazie cu care a dezvăluit și la ce preț se vor vinde cele patru noi modele iPhone 14.

Noua gamă smartphone cuprinde patru modele: iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max şi iPhone 14 Pro Max. Toate aceste modele sunt capabile să trimită un apel de ajutor prin satelit în timpul unei situaţii de urgenţă şi au, de asemenea, capacitatea de detectare a accidentelor.

Prețurile pentru telefoanele iPhone 14 pornesc de la 799 de dolari și ajung chiar și la 1099 de dolari în cazul modelului iPhone 14 Pro Max.

Prețuri Iphone 14. Cu cât se vând noile modele

În ceea ce privește prețurile pentru noua gamă de smartpnone-uri lanasată miercuri de Apple, prețurile diferă în funcție de model. Cei interesați trebuie să știe că cel mai mic preț pentru un iPhone 14 este de 799 de molari.

În cazul în care vă doriți un ecran mai mare, prețul pornește de la 899 de dolari pentru iPhone 14 Plus (cu ecran de 6,7 inci).

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ambele pot fi comandate din 9 septembrie, dar livrările încep la date diferite: 16 septembrie pentru iPhone 14 și 7 octombrie pentru iPhone 14 Plus.

iPhone 14 Pro costă de la 999 dolari, iar iPhone 14 Pro Max, de la 1.099 dolari. Pot fi comandate din 9 septembrie și se livrează începând cu 16 septembrie. Modelele Pro vin cu schimbări de design, au ecrane „always on” și senzorul camerei este de 48 MP. iPhone 14 Pro are ecran de 6,1 inci, iar Pro Max, de 6,7 inci.

Citeste si: Decizia majoră luată de Google și Apple! Rușii resimt primele efecte ale interdicțiilor internaționale

Ce funcții noi are iPhone 14

iPhone are pentru prima oară conexiune la sateliții de comunicații, astfel că în situații de urgență și în locuri izolate, unde nu mai este rețea mobilă, antena iPhone 14 se poate conecta la sateliți și userii pot trimite scurte mesaje SOS, pentru a putea fi găsiți.

Noile iPhone au și funcția Crash Detection și, în caz că telefoanele detectează faptul că posesorul a fost implicat într-un accident auto sever, pot apela automat serviciile de urgență.

Telefonul poate detecta faptul că s-a produs un accident grav cu ajutorul giroscopului, accelerometrului și a senzorilor.

Culori disponibile iPhone 14

Modelele iPhone 14 și iPhone 14 Pro sunt disponibile în cinci culori: midnight, starlight, albastru, violet și Product Red. 

Ceasuri noi Apple 

Compania americană a prezentat, de asemenea, un trio de ceasuri Apple noi, inclusiv un nou model Watch Ultra, destinat sporturilor extreme şi scufundărilor.

Ultra are o baterie mai mare, pentru a rezista la evenimente precum triatlonul, şi o mai bună impermeabilitate şi rezistenţă la temperatură, pentru a funcţiona în aer liber, precum şi o urmărire GPS mai bună pentru sport.

Noile ceasuri includ un model ieftin îmbunătăţit, numit SE, şi un ceas Serie 8 cu detectare a accidentelor şi mod de consum redus, pentru 36 de ore de viaţă a bateriei.

Preţul modelului Serie 8 cu telefon mobil va începe de la 499 de dolari, iar cel al SE va începe de la 299 dolari, cu celular.

Preţul Ultra, care include telefonul celular în modelul său de bază, va porni de la 799 de dolari şi va fi disponibil pe 23 septembrie.

Sursă: hotnews.ro; news.ro

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!