Preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022: Carburanții s-au ieftinit din nou! Cel mai mic preț la benzină și motorină, la final de săptămână

,
pret benzina motorina vineri

La ce preț au ajuns carburanții vineri, 25 noiembrie 2022

[Sursa foto: freepik.com]

Preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină vineri,

25 noiembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești vineri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citește și: Preț benzină și motorină joi, 24 noiembrie 2022: Carburanții continuă să se ieftinească. Prețul petrolului a atins minimul ultimelor 10 luni

Preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022 

pret benzina motorina vineri

Scăderea prețurilor la carburanți, la sfârșit de săptămână

[Sursa foto: freepik.com]

Preț benzină- motorină vineri, 25 noiembrie 2022Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro,

iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Carburanții continuă să se ieftineasă, după o lungă perioadă în care atât benzina, cât și motorina, au înregistrat creșteri consecutive de preț. 

Prețul petrolului a scăzut miercuri cu puțin peste 3%, atingând astfel minimul ultimelor 10 luni. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022

Prețurile la carburanți pentru vineri, 25 noiembrie au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde vineri cu 6.90 lei și se găsește la acest preț în județul Timiș, la stația Petrom din Sânnicolau Mare.  

În ceea ce privește preț motorină vineri, 25 noiembrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.12 lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din localitatea Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București. 

Preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.90 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.14 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București vineri, 25 noiembrie 2022 este de 6.90 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este azi  de 8.14 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 4 și 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București este vineri de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Citește și: Cât a ajuns să coste plinul la mașina electrică. Este sau nu încarcarea mai profitabilă pentru proprietari

Preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.94

Cel mai mic preț motorină: 8.17

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.93

Cel mai mic preț motorină: 8.17

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.94

Cel mai mic preț motorină: 8.17

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.96

Cel mai mic preț motorină: 8.14

Cel mai pic preț GPL: 4.01 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină vineri, 25 noiembrie 2022 consultați   peco-online.ro  

Citește și: Ce este Euro 7, propunerea Comisiei Europene pentru reducerea emisiilor poluante. Vezi care sunt noile reglementări

Prețul petrolului a scăzut miercuri 

Prețul petrolului a scăzut miercuri cu mai mult de 3%, continuând o serie de tranzacţii volatile, deoarece ţările din Grupul celor Şapte (G7) au discutat despre un plafon al preţului petrolului rusesc peste nivelul actual al pieţei, în timp ce stocurile de benzină din Statele Unite au crescut peste aşteptările analiştilor, scrie  news.ro  . 

Stocurile de benzină din SUA au crescut cu 3,1 milioane de barili, potrivit Energy Information Administration, depăşind cu mult acumularea de 383.000 de barili pe care o prognozaseră analiştii.

”Acumularea de benzină este un fel de şoc. Creşterea ofertei de benzină sugerează că poate vedem o slăbire a cererii sau că benzina va intra pe raft înainte de sărbători”, a spus Phil Flynn, analist la grupul Price Futures.

Datele EIA au arătat, de asemenea, o scădere de 3,7 milioane de barili a stocurilor de ţiţei, în comparaţie cu aşteptările analiştilor dintr-un sondaj Reuters, pentru o scădere de 1,1 milioane de barili.

Preţurile au fost afectate şi mai mult de rapoartele conform cărora plafonul de preţ al petrolului rusesc al G7 ar putea fi peste nivelul la care este tranzacţionat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie

Discuții care riscă să arunce armonia UE în aer: E decizia care ar putea stopa inflația galopantă!

Parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie

4 filme cu Woody Allen. A jucat în Hannah and Her Sisters

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies