Preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022: Unde găsești azi benzină la prețul de 6.45 lei/litru! Stațiile peco cu cele mai mici prețuri la carburanți

,
pret benzina motorina miercuri

Preț benzină motorină miercuri 5 octombrie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină miercuri, 5 octombrie 2022.

Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești miercuri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022 

pret benzina motorina miercuri

Preț benzină motorină miercuri 5 octombrie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină miercuri, 5 octombrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Prețurile la carburanți au fost actualizate miercuri și și se observă astăzi o menținere a prețurilor la carburanți față de zilele anterioare. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022

Prețurile la carburanți pentru miercuri, 5 octombrie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o menținere a prețurilor la carburanți față de zilele anterioare. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde miercuri cu 6.45 lei și se găsește la acest preț în județul Bihor, la stația peco Socar din localitatea Alesd. 

În ceea ce privește preț motorină miercuri, 5 octombrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.69 de lei și o găsiți la acest preț tot la stația Socar din Alesd. 

Cel mai bun preț la GPL miercuri, 5 octombrie 2022 este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.50 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.89 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 5 octombrie 2022 este de 6.50 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București miercuri, 5 octombrie 2022 este de 7.89 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București miercuri, 5 octombrie 2022 este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Mol și Petrom. 

Preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.53

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.89

Cel mai pic preț GPL: 4.01

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 5 octombrie 2022 consultați   peco-online.ro 

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arată și cât va costa prima mașină solară din lume. În prima fază vor fi construite doar 1000 de unități

Oamenii lui Biden preiau controlul în Senat: A fost anunțată victoria candidatului democrat, Raphael Warnock, în Georgia

Cum arată și cât va costa prima mașină solară din lume. În prima fază vor fi construite doar 1000 de unități

2 trenduri de pe Tik Tok inspirate din serialul Wednesday

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies