Preț benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022. Cât a ajuns să coste azi litrul de benzină sau de motorină

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 nov 2022, 11:54

Preț benzină motorină luni 7 noiembrie 2022

Sursa: Pixabay

Preț benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină luni,

7 noiembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești luni cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Vânzarea de mașini noi cu motoare pe benzină și motorină, interzisă. Când intră în vigoare măsura și ce se întâmplă cu cele existente în circulație

Preț benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022 

Preț benzină- motorină luni, 7 noiembrie 2022.  Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro,

iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Prețurile la carburanți au fost actualizate azi, iar în ciuda măsurii de compensare cu 50 de bani a prețurilor la pompă până la sfârșitul anului, atât prețul litrului de benzină cât și cel al motorinei continuă să crească. 

Benzina standard a depăși azi pragul de 7 lei/litru, iar prețul motorinei a înregistrat o ușoară creștere față de zilele anterioare.

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022

Prețurile la carburanți au fost actualizate luni și se observă o ușoară creștere a acestora în raport cu zilele anterioare. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde luni cu 6.95 lei și se găsește la acest preț în județul Bihor, la stația Socar din localitatea Alesd.

În ceea ce privește preț motorină luni, 7 noiembrie 2022, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.19 de lei și o găsiți la acest preț tot la stația Socar din Alesd.

Cel mai bun preț la GPL luni, 7 noiembrie 2022 este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București. 

Preț benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 7.04 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.45 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București luni, 7 noiembrie 2022 este de 7.04 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Lukoil din Sectorul 1. 

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București luni, 7 noiembrie 2022 este de 8.45 lei și se vinde la acest preț la stația Lukoil din Sectorul 6.

Cel mai bun preț pentru GPL din București luni, 7 noiembrie 2022 este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, OMV. MOL și Petrom. 

Citeste si: Preț benzină și motorină marți, 1 NOIEMBRIE 2022. Ce se întâmplă cu prețul la carburanți la început de lună

Preț benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.07

Cel mai mic preț motorină: 8.48

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.05

Cel mai mic preț motorină: 8.48

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.07

Cel mai mic preț motorină: 8.48

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină luni, 7 noiembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.07

Cel mai mic preț motorină: 8.45

Cel mai pic preț GPL: 4.01 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 29 iunie 2022 consultați

peco-online.ro.  

Citeste si: Ajutor financiar în valoare de 2000 de lei pentru angajații din România! Decizia a fost luată în contextul scumpirilor masive

De ce motorina este mai scumpă?

Invitat în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Digi24, ministrul Energiei, Virgil Popescu a explicat de ce s-a ajuns la această diferență mare de preț între benzină și motorină. 

Preț benzină și motorină 21 decembrie 2022: Benzina, sub pragul de 6 lei. Unde găsești miercuri cele mai bune prețuri la carburanți

Potrivit acestuia, diferența mare de preț între aceste tipuri de carburanți are legătură cu războiul din Ucraina. 

”Există o reţetă tehnologică, se produce dintr-un baril de petrol atâta benzină, atâta motorină. Dacă se putea produce mai multă motorină, se făcea deja. Diferenţa de preţ între benzină şi motorină nu cred că va rămâne, sunt fluctuaţii. Probabil va mai scade, probabil va rămâne pe aici. Cotaţia motorinei probabil va rămâne, şi Ucraina cere multă motorină, deci este cerere de motorină şi toate statele importă motorină”,   a declarat ministrul Virgil Popescu.

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies