Preț benzină și motorină 16 noiembrie 2022: Cât costă miercuri litrul de benzină și de motorină

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 16 nov 2022, 13:11

Preț benzină motorină miercuri 16 noiembrie 2022

Sursa: Pixabay

Preț benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină miercuri,

16 noiembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești miercuri  cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citește și: Cât a ajuns să coste plinul la mașina electrică. Este sau nu încarcarea mai profitabilă pentru proprietari

Preț benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022 

Preț benzină- motorină miercuri, 16 noiembrie 2022  Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Prețurile la carburanți au fost actualizate azi, iar în ciuda măsurii de compensare cu 50 de bani a prețurilor la pompă până la sfârșitul anului, atât prețul litrului de benzină cât și cel al motorinei a continuat să crească în ultima perioadă. Benzina standard a depășit din nou pragul de 7 lei, iar prețul unui litru de motorină a depășit recordul ultimelor 4 luni. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde miercuri cu 6.95 lei și se găsește la acest preț  în județul Bihor, la stația Socar din localitatea Alesd.

În ceea ce privește preț motorină 16 noiembrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.19 de lei și o găsiți la acest preț tot la stația Socar din Alesd.

Cel mai bun preț la GPL miercuri este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București. 

Preț benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 7.16 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.46 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 16 noiembrie 2022 este de 7.16 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Lukoil din Sectorul 1.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București miercuri, 16 noiembrie 2022 este de 8.46 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București miercuri, 16 noiembrie 2022 este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Citește și: Ce este Euro 7, propunerea Comisiei Europene pentru reducerea emisiilor poluante. Vezi care sunt noile reglementări

Preț benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.19

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.17

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.19

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.19

Cel mai mic preț motorină: 8.46

Cel mai pic preț GPL: 4.01

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 16 noiembrie 2022 consultați   peco-online.ro 

De ce motorina este mai scumpă?

Invitat în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Digi24, ministrul Energiei, Virgil Popescu a explicat de ce s-a ajuns la această diferență mare de preț între benzină și motorină. 

Preț benzină și motorină 17 noiembrie 2022. La ce prețuri au ajuns joi carburanții în România

Potrivit acestuia, diferența mare de preț între aceste tipuri de carburanți are legătură cu războiul din Ucraina. 

”Există o reţetă tehnologică, se produce dintr-un baril de petrol atâta benzină, atâta motorină. Dacă se putea produce mai multă motorină, se făcea deja. Diferenţa de preţ între benzină şi motorină nu cred că va rămâne, sunt fluctuaţii. Probabil va mai scade, probabil va rămâne pe aici. Cotaţia motorinei probabil va rămâne, şi Ucraina cere multă motorină, deci este cerere de motorină şi toate statele importă motorină”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies