Presupusa AMANTA a lui Marcel Toader, DEZVALURIRI SENZATIONALE despre aventura cu sotul Gabrielei Cristea VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:43

"Mi-a spus ca nu este casatorit. Statutul lui aparea divortat".

Este declaratia naucitoare a femeii despre care s-a spus c-ar fi avut o relatie extraconjugala cu sotul Gabrielei Cristea, Marcel Toader. Andreea Bodianu este numele femeii care in 2010 a fost surprinsa de paparazzi in masina lui Marcel Toader. Cei doi s-au cunoscut pe un site de socializare. Se pare ca Marcel a fost cel care a abordat-o prima data, dar folosind un pseudonim. Nici cand au facut prezentarile, Marcel nu si-a dat numele real.


Marcel, in schimb, avea o singura neliniste. Chiar si asa, Andreea a fost vrajita de vorbele frumoase ale sotului Gabrielei Cristea. Conversatiile dintre cei doi s-au inmultit si asa au inceput sa se cunoasca mai bine. Dar Marcel isi dorea mai mult decat conversatii pe internet. De altfel, Andreea spune chiar ca sotul Gabrielei i-ar fi trimis poze cu el in ipostaze indecente. Andreea isi mai aminteste si acum ce promisiuni ii facea Marcel Toader.


De altfel, Andreea spune chiar ca sotul Gabrielei i-ar fi trimis poze cu el in ipostaze indecente. Andreea isi mai aminteste si acum ce promisiuni ii facea Marcel Toader. Desi Marcel spunea la un moment dat ca Andreea s-a aplecat pentru a-si lua geanta, femeia are o cu totul alta explicatie. A fost momentul in care Marcel si-a dat seama ca e fotografiat.

" Wowbiz" si serialul" Suleyman Magnificul- Sub domnia iubirii" au dus Kanal D aseara pe locul intai in topul televiziunilor.
Cu un rating mediu de peste 7 la suta si o cota de piata de aproape 20 pe targetul All urban, Kanal D a depasit televiziunile concurente. Antena 1 a avut un rating mai mic de 6 procente, iar Pro TV a reusit sa adune cam jumatate din numarul de telespectatori care urmareau Kanal D.